maanantai 10. syyskuuta 2012

Takaisin luontoon

Mähän olen niin urbaani city-ihminen kuin vain voi olla. En viihdy oikeastaan edes yhtä päivää luonnonhelmassa, ellei kyseessä sitten ole ranta. Mieluiten meri edessä jos mahdollista.



Kuitenkin luonto kaupungin sisällä on itselle henkireikä, ja erityisesti kesäaikaan vietän mielelläni aikaa ulkosalla puistoissa tai järven rannassa.



Mutta vähän niinkuin tämän postauksen idea, se iso juttu josta viime viikolla mainitsin, toteutui vihdoin tänään. Canon tarjosi nimittäin mulle testiin EOS 1100D digijärkkäriä jonka kuriiri toi tänään töihin. Kyseessä tosiaan on vain lyhytaikainen laina, mutta mahdollistaa huomattavasti paremmalla kameralla kuvaamisen.



En ole juuri koskaan kuvannut järkkärillä ja voi olla että aika ei edes riitä sen ominaisuuksien perusteelliseen perehtymiseen, mutta siitäkin huolimatta toivon tajuavani tuosta kamersta sen verran että lähiviikkojen aikaan blogini kuvat harppaavat laadussa hetkellisesti hieman parempaan suuntaan.



Muutaman viikon aikana yritän kiertää kuvaamassa ja opiskelemassa tätä kameran käyttöä sen minkä ehdin. Vaikka en järkkärillä olekaan kuvannut, on Canon merkkinä mulle äärimmäisen tuttu. Jokainen digikamera ensimmäisestä PowerShotistani lähtien on ollut Canonia ja olen niihin ollut tyytyväinen.



Toivottavasti ruska ehtii saavuttaa eteläisen Suomen kuun loppuun mennessä, jotta pääsisin ikuistamaan luontoa sen yhdessä hienoimmista muodoista.



Ja vaikka kuvien taso ei tässä paranisikaan enkä oppisi mitään, on se aivan selvää että EOS-sarjan kamera päihittää mun oman vanhan Ixuksen mennen tullen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.