perjantai 28. syyskuuta 2012

Syystamineet

Lähdin Veskaan eilen shoppailemaan työpäivän jälkeen, kuten edellisessä postauksessani uhkailin. Siellä on aina mukavan rauhallista, vähemmän jonoja ja kuitenkin varsinkin H&M:ssä todella hyvä valikoima jos vertaa vaikkapa keskustan liikkeeseen.

Ensin piti käydä käyttämässä jäljellä ollut vajaa parikymppinen viime joulun lahjakortista Verkkokauppa.comissa josta ostin mm. puhdistusliinoja ja paineilmaspraytä (myös melliä!). Aika äijä olo kaiken tämän vaatehehkutuksen keskellä :D



Muuten ajatus oli todellakin vain kierrellä katselemassa vaatekaupoissa, mutta minkäs teet kun alesta löytyy hyvää ja ennen kaikkea tarpeellista kampetta.

Tämä neuletakki oli esillä kutsuvasti ja olen taas viime aikoina huomannut ilmojen viiletessä, miten mukava on pukea päälleen tarpeeksi lämmintä vaatetta. En hirveästi nykyään innostu Jack & Jonesin vaatteista, mutta tämä toimii.



Neuletakki lähti mukaan puoleen hintaan. Värivaihtoehtona olisi myös ollut kokonaan musta, mutta vaikka ensin sen meinasinkin ostaa, oli se pliisumman näköinen kun oli tätä raidallista kokeillut.

Tuubimallisen kaulahuivin ostin Henkkamaukasta sillä aiempi, viime vuonna löytämäni on ehtinyt jo viime talven jäljiltä hiukan venähtää ja kulahtaa. Ja onpa tämä hiukan ohuempikin.



Mutta todellakin! Verkkokauppaan oli tullut kaikenlaista napostelutuotetta ja muutakin importkamaa ja piti kokeilla tälläisiä mansikan makuisia Draculoita joita en ennen ollut nähnytkään. Mukavan makuisia, mutta ei lainkaan niin kirpeitä tai vahvoja kuin odotin. Kyllä alkuperäiset salmiakki-Draculat vievät voiton 100-0.



H&M:n alerekistä tarttui matkaan myös tälläinen hyvinkin perinteinen palmikkoneule vain seitsemällä eurolla! Puetaan kun puetaan. Hinnan takia sitä ei voinut yksinään jättää räkkiin vaan sen piti päästä vielä ostoskassiin :) Onhan mulla ollut pari neuletta, mutta ei tarpeeksi vaihtelua niissä. Ainakin tuli nyt kertaheitolla pistettyä syksyn kylmien kelien vaatimat vaatteet kuntoon.

Viikonloppu on aluillaan, mutta hirveästi ei rentoutumaan ehdi. On muuttopuuhia, kuvausreissua, saunailtaa ja Tampere-päivää. No, ehkä sunnuntaina jo ehtii vähän oikaista jalkojakin :)

Syksyfiilikset tulivat tosi vahvasti päälle näiden neuleiden kautta. Nyt haluaisin vain lähteä haistelemaan syksyn tuoksuja ulos, ja takaisin tullessa istua kuuman kaakaon kanssa kamiinan äärelle lämmittelemään ja katsomaan tulta. Tunnelmaan sopisi vielä vaikkapa tämä kaikkien aikojen paras biisi Manicsilta.
Life lies a slow suicide
Orthodox dreams and symbolic myths
From feudal serf to spender
This wonderful world of purchase power


10 kommenttia:

  1. Toi raitaneule sopii sulle ku nenä päähän!

    VastaaPoista
  2. Onpas kiva palmikkoneulekin! Tosi irlantilaistyylinen! :)

    Ja apua nyt alkoi tehdä mieli draculoita, yyy. Ei saa täältä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin mulla nyt päällä tänään koska on Lennartin päivä (:

      Toi salmiakkiongelma on laajasti tiedostettu juttu, mut sä varmaan kans saat postissa kaikkee aina välillä ja sit roudaat laukku täydempänä tavaraa takasin päin kun tänne päin tullessas?

      Poista
    2. Tottakai! :) Laukussa pitää aina olla salmiakki- ja ruisleipä tilaa, runsaasti.

      Poista
  3. haa ! oon verkkokaupassa töissä. et tainnut käydä mun kassalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, olisit tietty antanu mulle alennusta (:

      Poista
  4. :D kiva blogi muute tää sun :)

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.