sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kesämeininkiä ja festarointia

Suurin piirtein kerran vuodessa tapaa nettituttuja kun kokoonnutaan yleensä Tammerfestin aikaan täällä päin. Keikoilla ei tullut enää käytyä keskiviikon jälkeen mutta perjantaina ja lauantaina tuli vietettyä kaupungilla koko päivä. Muutenkin näin niin paljon kavereita ja vanhoja tuttuja että en ole vähään aikaan nähnyt.


Ja miten täällä manserockin kehdossa olisi parempi aloittaa festarointi, kuin juomalla Popeda-viiniä? Kun kävin naureskellen ostamaan tuota Alkosta, myyjä sanoi että kyllä sitä ainakin Popeda on suositellut. En vakuuttunut kyllä siitäkään. Sanoinkin että niille taitaa mennä alas mikä vaan.

No, ensimmäisen kulauksen jälkeen totesin, että miten vain muuten olisi ollut parempi aloittaa festarointi :) Olin ajatellut että espanjalainen punaviini ei voi huononakaan olla aivan hirveää, mutta kyllä se oli. En siis suosittele, edes hauskana läppänä.

Säät olivat kuitenkin vähän epävakaiset, joten perjantai-ilta päättyi siihen että piti siirtyä puistosta sisätiloihin.


Lauantai alkoi toiveikkaissa merkeissä, sillä oltiin sovittu mennä pitkästä aikaa Hookiin. Kuola valui jo etukäteen asiaa miettiessä. Tosin festien ansiosta aika moni muukin oli keksinyt lähteä syömään sinne, ja ennen paikan aukeamista oven kahvassa oli jo parinkymmenen metrin jono. Onneksi kuitenkin sovittiin terassille. Itse tilasin täyteen tulleella kanta-asiakkaan leimakortilla nuo ilmaiset 18 siipeä.



Moi Moi Barcelonan kassi oli olennaisessa osassa festikassina, vaikka kangaskassiin jatkuvasti niin kännykkä, lompakko, kuin muukin pikkusälä hukkuu ja aiheuttaa jatkuvia sydämentykytyksiä, on se sen verran kiva ja tilava että täytin sen tarpeellisella tavaralla molempina päivinä.

Eilen oli päällä jälleen samat kamppeet kuin torstaina, lukuunottamatta t-paitaa, joka on Pull & Bearin tuliaisia Budapestista. Jalassa olivat Topmanin espadrillot.



Jälkkäriksi mentiin Laukontorin jätskikiskasta hakemaan jäätelöä. Muistinkin että sieltä yleensä saa vanilja-suklaapehmistä, josta jouduin edelliskerralla tinkimään, mutta se tunne kun vihdoin sain lempparitötterön huulille oli sanoinkuvaamanton :) Täydellistä, pitää mennä vielä toisenkin kerran tänä kesänä käymään.



Edellispäivän kaverit ja pari uutta tuttavuutta olivat jo asettuneet Koskipuistoon, joten lähdettiin itsekin sinne suuntaan. Koskikeskuksen kautta, josta mukaani tarttui naisten aurinkolasit. Nuo läpinäkyväsankaiset arskat ovat Lindexistä ja vaikka kokeilinkin niitä alun perin hassuttelumielessä (kuten erinäisiä hattuja), olivat ne sen verran siistit että ostin ne kuitenkin :)



Puistossa istumisen välissä käytiin vielä yksillä Roosterin terassilla ennenkuin naapurit suuntasivat kotiin ja minä jäin hengailemaan puistoon. Käveltyä tuli kilometrikaupalla ympäri keskustaa eilisen aikana, sillä lähdin vielä laulelemaan Singstaria kaverille siinä välissä, ennenkuin palasin ennen kotiin lähtöä lopulta tapaamaan paria vanhaa tuttua takaisin puistoon.

Melkonen hurlumhei-viikonloppu josta onkin hyvä rauhoittua työviikkoon. Kolme viikkoa on välissä seuraavaan kahden viikon lomapätkään.

Ensi perjantain suhteen on hieman valinnan vaikeutta kun ylivoimaisesti yksi suomalaisista lempibändeistäni, 22-Pistepirkko heittää keikan Mustalahden tapahtumasatamassa samaan aikaan kuin on Hang The Dj!. En ole vielä päättänyt kumpaan menisin mutta eiköhän se viimeistään perjantaina selviä :)

2 kommenttia:

  1. HAHAHA, Popeda-viini ei voi olla todellista. :D Siitä tulee takuulla kaamea darra ja hirveä morkkis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se moraalinen krapula sen kanssa on hirveintä.

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.