perjantai 13. heinäkuuta 2012

Lettukestit vol. 3

Alunperin oli suunnitelmissa mennä illalla Keskustorille katsomaan Happoradion akustista ilmaiskeikkaa mutta päätinkin mieluummin lähteä paistelemaan kaverille lettuja ja kuuntelemaan hyvää musiikkia.

Tällä kertaa tosin soittelin myöskin omia uusia löytöjäni ja joiden lisäksi useita muita joita löytyy mun uusimmalta Spotify-soittolistalta. Mutta jälleen tuli tutustuttua uuteen löytöön, White Rabbits nimiseen orkesteriin johon tykästyin kovasti heti.


Täytyy myöntää että vaikka lettutaikinan tekeminen olisi ihan piece of cake, oon kyllä yleensä tehny sen valmiista pussitavarasta. Se se vasta helppoa onkin, ja varsinkin Sunnuntain taikina on yllättävän hyvän makuista.

Pitää joskus sitten ottaa itteä niskasta kiinni ja kokeilla ihan itse tehtyä taikinaa. Mä en vain ole mikään kova leipuri vaikka kokkailla tykkäänkin. Mansikkakakkua tekisi mieli tehdä tänäkin vuonna, mutta säät taitavat olla pitkittäneet mansikoiden kypsymistä.


Onnistuuhan se tiskaus näinkin ;)

Ehdin kotiin painostavassa ilmassa, ja pian sen jälkeen alkoikin sataa kaatamalla. Ukkonenkin jyrähti pariin kertaan. Harmi kun tänä kesänä ei vielä aiemmin ole saatu ukkosia eikä nytkään kunnollisia. Tykkään katsoa luonnonvoimien myllerrystä, yhtä lailla kova myrsky merellä kuin maalla saa ihmisen tuntemaan pienuuttaan.

Kävin aamulla labrassa ottamassa testit, ja syke tuntuu olevan aika huipussaan koko ajan. Tuloksia tulee ensi viikolla.

Tänään piti olla puistopäivä, mutta saa nähdä mihin toi sää muuttuu. Vettä on luvannut koko päiväksi mutta tällä hetkellä paistaa vielä aurinko. Tammerfestiä viettämään saapuu useita vanhoja nettituttuja joita näkee 1-2 kertaa vuodessa ja puistoilu on kuulunut joka kerta festien teemaan. Lähden joka tapauksessa kaupungille parin tunnin sisään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.