tiistai 31. heinäkuuta 2012

Ystävyyttä ja elämää

Fiilikset alkaa vaan nouseen kun enää kolme työaamua on jäljellä ennen lomaa. Flowkin siellä kutkuttelee ja ihmiset, kaikki uudetkin tuttavuudet, keitä pääsen näkemään sillä reissulla.

Mulla on ollut pari todellista hyvän mielen päivää tässä. Tai onhan tää elämä kivaa ollu jo pidemmän aikaakin. Kannattaa antaa koko sydämensä niille jotka sen haluavat ottaa vastaan, välittää enemmän ja murehtia vähemmän.




Eilen oli Jack The Roosterissa oli Reggaeta & Makkaraa vaikka ilma ei ollut parhaasta päästä. Kyllähän siinä terassilla vähän kalsa oli istua, vaikka makkara ja olut maistuivat. Vaihdettiin siis paikkaa Europaan ja rakennettiin korkein Huojuva torni ikinä! :)



Lisäksi otin viikonloppuna yhteyttä erääseen ihmiseen joka sai mut aina hymyilemään ja hyvälle mielelle viime kesänä. Välit vain menivät viime vuonna poikki ja olen onnellinen että hän otti muhun takaisin yhteyttä ja asiat toivottavasti vielä korjaantuvat omalla painollaan. Se on tehnyt mut onnellisemmaksi kuin mikään vähään aikaan.

On myös ollut kivaa tutustua uusiin ihmisiin ja jutella täysin toisenlaisista asioista, konemusiikista ja sen itselle tärkeästä historiasta ihmisen kanssa joka on elänyt samanlaista nuoruutta ja ollut myös osa ravekulttuuria, joskin eri kaupungissa :)





Tänään soi työmatkamusiikkina Owl Eyesia ja Matt & Kimiä, mennen tullen. Töissä alkoi jo helpottaa pahin kiire ja sekin osaltaan auttoi kiristyksen lieventymisessä. Löysin taas kosolti uusia kiehtovia artisteja joihin aion tutustua vielä paremmin.

Kuitenkin The Twilight Sadin 'No One Can Ever Know' albumi oli näistä ehkä eniten mieleen. Muutkin bändin biisit olivat ehdottomasti löytämisen arvoisia.



Muita tsekkaamisen arvoisia levyjä on Various Crueltiesin letkeä nimikkolevy.



Kotiin tultuani postissa oli tullut viimeisin tilaukseni, viimeinen puuttuva rekvisiitan osa tulevaan Zombie Walkiin, sekä tämä uusi rannekoru. Oli pakko tilata kun hinta oli vain pari euroa.



Ei ole elämässä huolen häivää. Lääkkeiden kanssa on ollut vähän vaikeuksia muistaa niitä ottaa, mutta eiköhän sekin ennen pitkää tasoitu ja verikokeita on tällä ja ens viikolla. Jaksan toivoa että lääkemäärää voitaisiin jo nopeasti alkaa laskemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.