lauantai 7. kesäkuuta 2014

Parrasvaloissa Action Bronson

Blogissa on viime aikoina tullut kirjoiteltua paljon hiphopista, mutta älkää olko huolissanne, te jotka ette räpistä piittaa. Ei se ole edelleenkään noussut ylitse muiden mielenkiinnon kohteiden, mutta kesä usein on mulle sellaista aikaa, että räppi soi hieman normaalia enemmän. Hyvässä mun pitämässäni hiphopissa on aina sellaista kivaa kesämeininkiä, ja tietysti ripaus oldschoolia. Menneisyys pitää otteessaan :)

Oon myös ollut jälleen vähän myöhäisherännäinen, mutta aloin tutustua kunnolla Action Bronsoniin vasta siinä vaiheessa, kun Flow Festival lisäsi miehen esiintyjälistaan.

Olin kyllä kuullut aiemmin tuon 'Strictly 4 My Jeeps':in, mutta sen laajemmin en ollut alkanut tuotantoon tutustua. Kunnes tässä ihan kuukauden sisään myös Spotifyssä on soinut erityisesti tuo 'SAAAB Stories', jolta myös edellä mainittu raitakin löytyy. Hyvää valkoista englanninkielistä räppiä kuulee liian vähän, ja siihen saumaan Bronsonin letkeät taustat ja rempseät lyriikat toimivat itselle, kuten vanhaan hyvään aikaan.

Kun sitten vielä katselin tuon ensimmäisen jakson Munchiesin 'Fuck, That's Delicious' nettisarjasta, olin vakuuttunut miehen nöyrästä ja maanläheisestä tyylistä. Ei vihaa ja väkivaltaa, vaan chillausta ja nautiskelua, samaa meininkiä minkä nimeen itsekin vannon. Festareiden sunnuntaissa Action Bronsonin keikka tulee olemaan yksi päivän kohokohtia. Toivottavasti hän ehtii myös keikan lomassa tutustua Flow'n loistavaan ruokatarjontaan, joka julkaistiin pari viikkoa sitten. 30 erilaista huippuravintolaa ja kahvilaa tuo taas oman panoksensa festareille, ja sen verran lupaavalta lista jälleen kerran vaikuttaa, että uskoisin maistuvan hänellekin.

Kuola suupielessä tässä itsekin tietysti olen noita rafloja selaillut. Tästä vuodesta tulee kunnon mässyfestarit! Postauksen kuvat on lainattu eri paikoista, mutta ne on kaikki ottanut sama valokuvaaja Alexander Richter.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.