perjantai 27. kesäkuuta 2014

Montmartre

Kuulin vasta noin kuukausi sitten tämän Montmartren 'Inside of Me' kappaleen ohimennen jossakin, en edes muista missä. Kyseessä on varsin lupaavalta kuulostavan ranskalaisen electro/indiepop ryhmän ensimmäinen sinkku. Myös 'Inside of Me EP', jolla on tästä useampia remiksauksia sekä toinen biisi 'Our Time Is Now' ilmestyi jo, mutta Spotifyyn se ei vielä ole tietään löytänyt. Jo näiden kahden biisin perusteella vaikuttaa siltä, että indierintamalla alkaa tulla parin vuoden tauon jälkeen tälläisiä kepeitä ja reippaita suun hymyyn vetäviä ralleja.

Biisin on ehtinyt myöskin jo remiksata toinen ranskalainen suosikkini, Yuksek. Miehellä tuntuu olevan hieman kuin Midaan kosketus mihin biisiin hän ikinä koskeekaan. Tällä kertaa molemmissa kappaleissa on puolensa, ja molemmat sopivat yhtälaisesti tanssilattialle. Yuksek siellä mut kuitenkin nopeammin vetäisi tanssimaan!

Tällä nimellä musiikkia julkaisee ilmeisesti myös useita muitakin artisteja, sillä Spotifystä kyllä löytyy Montmartre, mutta väärä sellainen, ja myös muita samannimisiä löytyy Facebookista useampia. Oikea bändisivu löytyy TÄÄLTÄ. Ensimmäinen EP löytyy ainakin iTunesista.

Montmartrella on myös paikkana mulle ihan erityinen paikka sydämessä. Amélie on yksi mun lempielokuviani, ja se sijoittuu pääasiassa tuohon kaupunginosaan Pariisissa. Ah, kunpa vielä joskus pääsisin sinne. Mutta johtuen juuri näistä elokuvan myötä rakentamistani fantasioista, en ole sitä aiemmin päässyt toteuttamaan. Minulla on nimittäin niin selkeä mielikuva siitä, että haluan sinne nimenomaan jonkun kivan tytön kanssa, kävelemään käsi kädessä pitkin Montmartrea ja Seinen vartta. Tuon illuusion haluan pitää :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.