keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Lisää Flow Festivalia

Paljon onkin jo tullut kirjoitettua tämän vuotisesta Flow'sta ennakkoon, mutta jatkoa seuraa. Tässä kun pikkuhiljaa on ilmoitettu lisää artistikiinnityksiäkin, niin omia suosikkeja on ihan kiva ruotia. Lisäksi olen tietenkin päivitellyt Spotify -soittolistaani samaan tahtiin.

Ehkä yksi kiinnostavimmista ns. isoista nimistä on myöskin elokuvauraa luonut Mos Def, eli oikealta nimeltään Yasiin Bey, joka heittää settinsä perjantaina. Yksi lemppari sci-fi -elokuvistani on nimittäin Linnunradan käsikirja liftareille ja hyvästä hiphopista nyt pidän aina muutenkin.

Perjantaina esiintyy myöskin Berliinistä tuleva Ballet School, jonka näin viime syksynä Tampereella Telakalla Monsters of Popin aikaan. Jälkimmäinen esiintyy myöskin yhdessä festivaalien uusista stageista, MixRadio Music Hallissa. Kiinnostavaa on nähdä, millainen tila sen käyttöön on valjastettu.

Mutta uusista kiinnityksistä itseäni kiinnostaa eniten viime vuonna lopettaneen Rubikin Artturi Tairan uusin projekti Shivan Dragn. Luin tästä ensi kertaa Hesarista kuukausi takaperin, ja kiinnostuin kuvauksen perusteella elektronisemmasta ja kokeellisemmasta matskusta. Silloin bändiltä oli vielä mahdoton löytää minkäänlaista musiikkinäytettä netistä. Nyt kuitenkin YouTubeenkin on jo ehtinyt jonkin verran keikkatallenteita, ja kyseessä on todella lupaavan kuuloista settiä. Myös Shivan Dragn esiintyy MixRadio Music Hallissa.

Ja en tietenkään voi jättää tsekkaamatta Sin Cos Tania, joka ikäänkuin kuuluu niihin vakiovalintoihini aina, kun heidät vain on jossakin mahdollista nähdä. Uusin single 'Love Sees No Colour' julkaistiin juurikin pari viikkoa sitten, ja kolmas albumikin on pikapuoliin tulossa ulos. Spotifystä löytyy tuon sinkun molemmat uudet biisit.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.