perjantai 1. marraskuuta 2013

On taas se aika vuodesta

Nimittäin marraskuu ja Movember. Harkitsin pitkän aikaa, lähdenkö tänä vuonna touhuun mukaan laisinkaan. Lahjoituksia en esimerkiksi viime vuonna onnistunut saamaan yhtään kasaan, ja partakin on taas vuosien jälkeen ollut varsin mukavan tuntuinen ja lämmittää etenkin talviaikaan :)

Menossa itsellä on nyt jo 4. vuosi, kun otan tähän osaa, joten olisi toisaalta ollut sääli katkaista hyvä putki. Ja yksi kuukausihan se vain on, ja jätin kuitenkin niin paljon parrasta jäljelle kuin sääntöjen puitteissa on luvallista. Nyt on kunnon pulisongit :) Ainoa selkeä ehto on, että viikset eivät saa niitä koskettaa (Lemmyt kielletty), ja alahuulen alla ei saa kuukauden aikan kasvaa mitään. Kuun alussa ei myöskään ylähuulen päällä, joulukuussa sitten parta taas kasvaa!

Käykääpä siis kaikki tekemässä hyvä teko, ja sijoittamassa joku ropo Movember-sivuni kautta.

Kuten kuvista näkyy (aamuisen peikkotukan lisäksi), kävin keskiviikkona myöskin poistamassa Tampereen Hennesistä tuon neuletakin, jota kerroin himoinneeni jo Liettuassa. Oli tosiaan tullut ihan Suomeenkin saataville, joten en voinut vastustaa kiusausta pidempään!

Huomenna on myös pyhäinmiestenpäivä, ja taitaa koko viikonlopun olla erilaisia Halloween-kemuja ympäri kaupunkia. Itse vietän tosin jälleen huomisen hyvien ystävieni seurassa samassa paikassa kuin viime vuonna, Toijalassa! Luvassa on jonkinmoista ruokaraporttiakin, uskoisin...

Mukavia pyhiä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.