lauantai 9. marraskuuta 2013

Surf Nazis Must Die!

Kävin tällä viikolla taas ihan pikkaisen shoppailemassakin. Torstaina ennen peli-iltaa poikkesin jälleen Hennesillä, tosin tällä kertaa ostin hyvin simppelin vaatekappaleen. Katselin sitä jo viime viikolla, kun hain edellisen, jo Liettuassa näkemäni neuletakin, mutta silloin se sai vielä jäädä rekkiin.

Nyt kuitenkin vihdoin poimin mukaani tämän yksivärisen mustan neuletakin, jollaista mulla ei vielä ollut. Erilaisia ja erivärisiä neuleita mulla on jo useita, mutta suurin osa niistä on melko paksuja, ja tälläisillä keleillä vähän ohuemmallekin takille on ollut kysyntää. Tämä kyseinen vaate oli kuumotellut mua viikon verran lähinnä edullisen hintansa takia, sillä se oli alennuksessa -50%. 10 euroa ei todellakaan ole paha hinta, ja koska multa tosiaan tälläinen musta neule vielä puuttuikin, oli tämä melko hyvä hankinta. Alta kurkkaa tietysti Uhana Designin rosvokissa, se ryökäle! :)





Tänään on taas pitkästä aikaa vuorossa kunnon poikien ilta. Saunaa, kaljaa ja Jallua... ja tietenkin paskaa kasariactionia. Kyllähän tälläinen ilta pitäisi useamminkin kuin kaksi kertaa vuodessa järjestää. Viime keväänä vietettiin samassa hengessä saunailtaa kaverin kanssa, kun katseltiin Hard Ticket To Hawaii. Jaloviinaa ei tosin silloin ollut, en ole lähemmäs viiteen vuoteen ostanut sitä ja taas hairahduin.

Tällä kertaa leffana vuorossa on toinen b-luokan elokuvien kulttiklassikko, eli Surf Nazis Must Die. Kyseessä on asialle vihkiytyneen Troma Entertainmentin tuottama harvinaisuus vuodelta 1987. IMDB:ssä se on saanut takuuksi 3,1 pistettä, mutta oikeasti on sitä paskempaakin tullut nähtyä. Etenkin kun tässä vedetään joka osa-alueella niin överiksi, että paskuudesta tuleekin parhautta. Muitakin Troma-klassikoita ja klippejä löytyy heidän omalta YouTube-kanavaltaan. Onnistunut ilta siis tulossa!


6 kommenttia:

 1. Erinomaisia leffavalintoja! Ollaan joskus katottu jätkäporukalla kanssa noi molemmat. Tosin Jallua ei ollut, se ei kyllä haitannut. :)

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä aivan superhelmi leffa! Ehdittiin myös kattoa uudempi Poultrygeist joka oli kyllä kaikilla mittapuilla överi :)

  Jenkki Netflix rulettaa, harmi että mulla ei oo tietokone kätevän matkan päässä telkkarista itellä.

  VastaaPoista
 3. Voi että tuo rosvokissapaita on siisti! Kävin Uhana Designin nettikaupassa, siellä ei oo tollasia kuin lapsille :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo... se oli tosiaan poistolaarissa silloin kun sen ostin alennuksesta loppukesästä ( http://indiemode.blogspot.fi/2013/08/pienia-ja-suuria-tekoja.html ).

   Mutta sen verran suosittu tuote on kyseessä, että tuskin se on kokonaan poistunut. Muistaakseni puhuivat tuolloin liikkeessä, että nyt vain on panostettu rahallisesti toisiin tuotteisiin (pienyrittäjän dilemma).

   Poista
  2. Niin voihan olla että jossain vaiheessa jos ja kun toiminta laajenee, alkaa valikoimassakin näkyä enempi ja tulee niitä vanhoja suosikkeja taas myyntiin. Ehkä? Toivossa on hyvä elää :)

   Poista
  3. Näinpä! Ainakin tosiaan vahvasti uskon, että ei tuota voida vaan feidata. Kannattaa vaikka kysellä suoraan Uhalata. Yhteystietoja tuolta:

   http://uhanadesign.blogspot.fi

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.