torstai 14. marraskuuta 2013

Hukassa syvissä vesissä

Brittiläinen Swim Deep on myöskin ollut mulla aika paljon soittolistalla viime aikoina. Bändi julkaisi ensimmäisen kokopitkänsä 'Where the Heaven Are We':n tämän vuoden elokuussa, ja itselle se on melko uusi löytö. Levyllä on runsaasti tarttuvia ja hyviä biisejä, ja se eroaa erityisesti monesta muusta tämän hetken indie- tai elektroindiebändistä vahvojen brittipop-vaikutteidensa ansiosta.

Vaikka tämä ei itsellä samalla tavalla olekaan tyhjentänyt pajatsoa, kuin useat muut levyt tänä vuonna, kuuluu tämäkin silti keskivertoa parempiin julkaisuihin. Omiin kärkisuosikkeihin kuuluvat etenkin nuo musiikkivideoinakin julkaistut 'Honey', 'King City' ja 'She Changes the Weather'.

Myös Satellite Storiesin kakkoslevy 'Pine Trails' näki päivänvalon aivan hiljattain, marraskuun alussa. Kannattaa sekin tsekata, jos reipaspoljentoinen tanssirokki kiinnostaa. Oulun pojat ammentavat energiansa samasta sammiosta kuin vaikkapa Two Door Cinema Club tai The Killers ennen vanhaan.

Eihän bändi tällä levyllä keksi pyörää uudelleen, mutta tyylilleen uskollisena se pysyy. Siitäkin huolimatta, että kyllä tältä debyyttilevyä enemmän variaatiota ja melodioita kuitenkin löytyy. Omia suosikkejani jo aiemmin julkaistujen sinkkujen, 'Campfire' ja 'Lights Go Low' lisäksi ovat 'Pinewood Parkways', 'Australia (Don't Ever Let Her Go)', 'A Great Escape' ja 'The Tune of Letting Go'.

Ja muistakaapa jälleen tulevana lauantaina Ravintolapäivä. Yksi ehdottomasti mielenkiintoisimmista ravintoloista on raakaruokaa tarjoava, Raaka Pizza Clubi. Saapa nähdä, ovatko raakapitsat siellä yhtä maukkaita kuin Liettuassa. Toivottavasti ainakin sää suosii, kaikki Tampereen ravintolat löydät täältä! Itse joudun pikkaisen himmailemaan päivällä syömistä, koska illalla on luvassa firman pikkujoulut.


4 kommenttia:

 1. Juu tuo Satellite Stories kuulostaa kyllä hyvältä!!

  VastaaPoista
 2. Satellite Storiesin vanhempi tuotanto toimi ainakin livenä tosi hyvin, siitäkin on kyllä reilu vuosi kun viimeksi näin. :) Olikin hassua kuunnella keikan jälkeen ensilevyn biisejä ihan vain kotosalla kun oli ihan eri kuuloista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti! Mä en ole nähnyt yhtään keikkaa kokonaan, kerran menin kesken kaiken (siinä vaiheessa kun ne vielä lämppäs jotain muuta bändiä jota en muista :) ) ja sitten tänä syksynä Flow:ssa ja Lost In Musicissa oli päällekkäisyyttä muiden bändien kanssa.

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.