sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kissaterapiaa Toijalassa

Eilen raiteet veivät Toijalaan, jossa tarkoitus oli testata myös paikallista ruokatarjontaa.

Paikaksi oli valikoitunut Toijalan keskustassa sijaitseva Ravintola Leskirouva, joka on samalla kahteen eri osaan jaettu ruokaravintola ja pubi. Paikka itsessään oli viihtyisä, ja seura tietysti mitä parasta, mutta itse tein virheen, ja yritin vielä sielläkin änkeä itseeni siipiä, vaikka ei olisi kannattanut. Raja oli ehtinyt tulla vastaan, sillä kävin vielä tiistaina ennen Niagaraankin menoa Hookissa syömässä.

Annoskateus iskikin muiden syödessä kunnollisia pääruokia, jotka vieläpä kuulemma olivat todella hyvän makuisiakin. Olisi itsekin pitänyt päätyä johonkin muuhun vaihtoehtoon, sillä oma ruokani ei esimerkiksi juuri Hookin siiville pärjännyt mitenkään. Suolaakin annoksessa oli huomattavan paljon.

Koska olen tälläinen hedonisti, jolle äärimmäiset nautinnot ovat tärkeitä, olen tietysti myös siipien suhteen hifistelijä, eikä mua ole kovin helppo tässäkään miellyttää. Tampereeltakin löytyy vain kourallinen kelvollisia siipipaikkoja joista vain ainostaan yksi on selkeästi paras, ja se on tietysti Hook. Jos kuitenkaan et ole yhtä ronkeli, ja sattumalta Toijalaan menossa, Leskirouvassa järjestetään myös siipi-iltoja kerran kuussa, jolloin 12 euron kiinteään hintaan saa syödä niin paljon siipeä kuin maha vetää. Itse valitsen seuraavalla kerralla listalta kuitenkin jotain muuta.

Todellinen syy mennä Toijalaan ei kuitenkaan ollut ulkoruokinta, vaan yhteinen aika ystävien kesken. Lähdettiin toisen ystäväni kanssa viettämään sinne pyhäinpäivää yhteisen kaveriperheemme luo, ja katsomaan perheen uusia tulokkaita, kahta puolivuotiasta kissasisarusta. Ja kylläpä ne olivatkin ihania! Kaksin mentiin, sisko ja sen veli, melkein joka paikkaan - syötiin, leikittiin ja yhdessä otettiin torkkujakin. Veikka oli vieläpä aivan mahdoton sylikissa, ja sisko kova tyttö seikkailemaan olkapäillä, joten miiruterapiaakin sain oikein olan takaa :)

Päivä meni hujauksessa ohi. Parannettiin maailmaa, pelailtiin pelejä, syötiin itsemme ähkyyn ja hellittiin kissoja. Siihen nähden, että mulle iski perjantai-iltana kuume, joka tosin onneksi meni nopeasti ohi, viikonloppu oli mitä mukavimmasta päästä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.