perjantai 22. marraskuuta 2013

Musiikkia kaupungeista

Yritin etsiä täältä blogistani jonkin verran enemmän juttua Capital Cities -nimisestä kalifornialaisorkesterista, tuloksetta. Kuvittelin kirjoittaneeni tästä bändistä jossain vaiheessa, mutta löysin vain postaukseni viime vuoden kesältä, josta löytyy ainoastaan tuo 'Kangaroo Court'.

Olin tuolloin löytänyt vasta bändin, eikä heiltä siinä vaiheessa oltu juuri muuta julkaistukaan. Debyyttilevy 'In a Tidal Wave of Mystery' ilmestyi tänä kesänä, ja Spotifystä löysin sen aiemmin syksyllä. Koska tässä ei kovin uudesta julkaisusta ole kyse, kuvittelinkin kirjoittaneeni aiheesta jo aiemmin.

Ei tämä ihan vuoden kärkisijoja kolkuttele, mutta on silti paremmalla puolella. Potentiaalia bändillä on vaikka mihin, ja tälläistä indiepoppista kuuntelee mielellään. Tokihan molemmat musiikkivideoina julkaistut raidat ovat erittäin toimivia, mutta levyltä löytyy monta muutakin loistavaa kappaletta.Toinen teemaan sekä nimensä, että tyylinsä vuoksi sopiva bändi on Panama, jonka taas löysin vajaa vuosi sitten. Siitä en myöskään ole enempää kirjoitellut, mutta 'It's Not Over' biisin postasin tammikuussa.

Molemmat bändit tekevät elektronispainotteista indiepoppia ja sopivat siten mainiosti myös tanssilattioille. Panama tulee nimensä vastaisesti indien luottomaasta Australiasta. Kehuin viime vuonna vuolaasti useita aussi-indiebändejä, kun vaikutti, että lähes kaikki uudet hyvät musiikkilöytöni olivat peräisin sieltä. Sikäli ei siis yllätä, että myös tämä bändi iskee, jokin siinä vain on.

Albumia ei vielä ole tullut, mutta sitä odotellessa voi herkutella 'Always EP':llä ja 'It's Not Over EP':llä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.