maanantai 4. marraskuuta 2013

Pelimiehen päiväkirjasta

Leffoissa käynnin ja kissaterapian lisäksi viime viikolla tuli oltua muutenkin menossa ihan kiitettävästi.

Samalla kun kävin ostamassa uuden neuletakkini, käytiin kavereiden kanssa Café Europassa pelailemassa. Europan pelivalikoima alkaa tosin nykypäivänä olemaan hieman vaillinainen. En tiedä mitä jengiä siellä nykyään käy, kun tuntuu että kaikki pelit täytyy rikkoa, ja osat pölliä. Noita Huojuvan tornin palikoitakin puuttui, mutta onneksi näitä pelejä löytyy sentään kaksi kappaletta. Niinpä yhdistettiin kahden paketin jäljellä olevat osat, ja rakennettiin ehkä yksi korkeimmista torneista, joita olen koskaan pelannut. Itsehän sen sitten myös romahdutin ja hävisin :)

Alkuviikollekin olis monenlaista tärppiä tarjolla. Heti tänään ja huomenna Ruby & Fellas Tampereella tarjoaa kaikki ruoka-annokset listalta -30% alennuksella. Kyseessä on todella hyvä diili, koska safkahan siellä on aivan loistavaa, kuten pidempään blogiani lukeneet ehkä muistavat mun useasti kehuneen. Omaa suosikkiannostani fish'n chipsiä sieltä ei kuitenkaan enää saa, ja muutenkin mulla on tänään tiedossa sen verran mahtava vaihtoehto tälle, että joudun tarjouksen skippaamaan.

Huomenna taas alkaa tv:ssä Kutosella kansainväliseen menestykseen 'The Fox' -parodiallaan singahtanut norjalainen Ylvis Show! Kun pari kuukautta sitten itsekin samaisen videon nähtyäni tutustuin tyyppeihin, en villeissäkään kuvitelmissani osannut haaveilla, että show saataisiin Suomeen. Mutta nyt se on totta, aiemman postauksen jälkeen olen tutustunut muihinkin Ylviksen sketseihin, ja luvassa on todellakin tv-viihdettä parhaimmillaan. Postauksen lopussa muuten vielä poikien uusin musiikkivideo.

Keskiviikkona olis tehnyt mieli mennä tsekkaamaan pääkirjastoon Metsoon Vinyylimaraton. Hieman myöhäisherännäisenä Tampereen kaupunki on päättänyt ottaa musiikkiosaston valikoimaan takaisin vinyylilevyt, joista aikanaan luovuttiin cd-levyjen yleistyttyä. Tätä tapahtumaa juhlistetaan siis ylihuomenna klo 13-15, jonka aikana kirjastonhoitajat esittelevät kaikki hankitut 100 uutta levyä. En kuitenkaan pääse paikalle, sillä olen siihen aikaan töissä. Tapahtumasta kertoi ensimmäisenä YLE.

6 kommenttia:

 1. Täääh! Wau! Multa oli mennyt ohi tuo vinyyli-juttu...hienoa Metso :) Kiitos myös Ylvis-maininnasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeah! Mä katon niin vähän telkkaria, että helposti siellä menee jutut ohi. Onneks satuin ihan tuurilla bongaan mainoksen viikonloppuna.

   Poista
 2. Sääntönatsina itken verta, koska pelaatte Scrabblea väärin.. Yhyy.. :D

  VastaaPoista
 3. Opeta meitä oi suuri sääntönatsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeksi kun itse pelasin Europassa Scrabblea, laatikossa oli säännöt mukana (mutta jos siellä käy nykyään jotain huligaaneja, ne säännötkin on kai saattanu jo lähteä lipettiin). Mutta siis: 1) ei erisnimiä esim. Kiina 2) sanojen pitäisi olla yleiskieltä (ja perusmuodossa) esim. "massit" on kyllä enemmän slangia kuin yleiskieltä. En ole ihan varma "vai":sta ja "au":sta, mutta itse en kyllä niitäkään hyväksyisi. :) Olkaa hyvä!

   t. Rules help control the fun!

   (Pisteet sulle, jos tiedät kuka noin sanoi!)

   Poista
  2. Hahhah, okei no sitten. Onhan mulla itsellänikin Scrabble, joten tiedän viralliset säännöt. Europassa ei tosiaan niitä olekaan.

   Itse en tosiaan oo niin tarkka sääntöjen kanssa. Tiedän kyllä kaikki noi sun mainitsemat kohdat, mutta sääntöjen tulkinta riippuu niin mulla aina siitä mitä sovitaan kenenkin kanssa. Esim. itsekään en yleensä noita sun mainitsemia sanoja hyväksyisi, mutta slangisanoilla tai puhekielestä tutuilla termeillä oon pelannut melkeinpä aina.

   Pahoittelut, tälläisestä shokista (:

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.