perjantai 15. marraskuuta 2013

Europa juhlii taas

Mitä pikkujouluihin tulee, kausihan on ihan yleisesti jo alkanut myös ravintoloissa.

Ensi keskiviikkona on tarjolla yhdet vuoden parhaista kantisilloista, kun Café Europassa on tarjolla hyvää ruokaa, juomaa ja livemusiikkia, kyllä kelpaa. Kutsuja saa baaritiskiltä niin kauan kuin niitä riittää.

Mulla on nyt ollut myös muutaman päivän lainassa Canonilta EF40mm F2.8 STM -pannukakkuobjektiivi EOS:iin. Pannukakuista en tosin vielä ole kokeillut ottaa kuvia, mutta on sillä onnistunut ottaa muutenkin ihan hyviä kuvia. Sillä tämä alla oleva kuvakin on otettu. Pieni koko on se isoin plussa ja tälläinen huippulaadukas ja kompaktin kokoinen objektiivi on kyllä aivan parhautta, kun kameraa kuljettelee mukana. Valovoimaakin on peräti f/2.8. asti, ja se on erityisesti tarpeen Europan hämärässä.

Siellä tulikin eilen käytyä taas pelailemassa, tänään puolestaan on luvassa vähän rauhallisempi koti-ilta. Mulle tuli yövieraita toiselta paikkakunnalta eilen, ja jotain pelailun ja napostelun tynkää olis tarkotus tänäänkin kehitellä. Huomenna onkin sitten mahanvenytystalkoot, kun lounaan hoitaa Ravintolapäivä ja illalla vatsan täyttää tuhti pikkujoulumuona. Raporttia Ravintolapäivästä tulee myöhemmin varmasti.


2 kommenttia:

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.