sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Talvista tunnelmointia

Tänään oli jo paljon kauniimpi keli kuin aiemmin viikolla. Antti-tuisku oli mennyt menojaan eikä ulkona enää edes tuullut juurikaan. Pakkasta tosin oli siinä kymmenen miinusasteen tuntumassa, että vaikka oli melko kylmä näprätä kameraa, oli kuitenkin ihan mukava kuvauskeli. Käytiin Arboretumissa kuvailemassa ja käytössä oli tietenkin PowerShot SX50.Tässä siis hiukan kuvapainotteista postausta mun sunnuntaista, päällä oli muuten nyt ensi kertaa kuviin päässyt Ideaparkin H&M:stä ostamani talvitakki. Ens viikolla onkin sitten vain kaksi työpäivää ja matka. Ehdottomasti täytyy myöskin käydä taas Watamin sushibuffetissa! Kunhan nyt ensin selviää alkuviikon megapakkasista, pariakymmentä astetta lupaa aamuksikin...

Eilen en myöskään viitsinyt enää tehdä edellisessä postauksessa mainitsemaani lohileipää, vaan tein ne vasta tänään ruuaksi. Illalla sen sijaan tuli katsottua Woody Allenin viimeisin elokuva, 'To Rome With Love' joka oli viihdearvoltaan aivan kelpo pätkä. Tarina ei ehkä kantanut yhtä hyvin kuin edellisessä, 'Midnight In Paris':issa josta pidin todella paljon.

En viitsi pilata juonta, mutta itselle se tuli yllätyksenä ja tuon tyyppiset elokuvat eivät ole koskaan itselleni olleet viihdettä. Kuvauspaikat molemmissa elokuvissa myös antavat niin paljon anteeksi, tuskin tuokaan elokuva olisi ollut läheskään niin hyvä, jos se olisi kuvattu esimerkiksi Amerikassa.Kylmähän tuolla ulkona silti oli, joten kotioloissa on tullut taas muuten viihdyttyä muuten. Tälläiselle menomonolle on joskus vaikea rauhoittua vain koko viikonlopuksi kotiin, mutta joskus se on ihan paikallaan. Mikäs sen parempaa kuin kääntää pattereihin puhtia, keittää lämmintä kaakaota ja ottaa pari lasia valkoviiniä. Päivän musiikki on ollut hyvin Faithless-painotteista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.