maanantai 10. joulukuuta 2012

Designtorin satoa

Joulukuun Designtori on aina loistava mahdollisuus hankkia hieman tavanomaisesta tavaravirrasta poikkeavia joululahjoja läheisille. Jotakin tarttui itsellenikin mukaan.Pakkahuone ja Klubi olivat kuitenkin tupaten täynnä asiakkaita, ja toivonkin että moni löysi sieltä itselleen ja perheilleen monenmoista kivaa. Koko tapahtuman yksi innovatiivisimmista ja omasta mielestäni hauskimmista ideoista oli KaksiTvån pipopaja, jossa ammattilaisten opastuksessa oli mahdollista ommella itselleen oma pipo.

Muita perinteisiä ja huomioni kiinnittäneitä näytteilleasettajia olivat mm. jo useampaan kertaan suitsuttamani kotikaupunkilainen Kätkö Vintage, sekä ilmeisesti LempiVäri Jewellery, jonka hauskat värikynäkorut ovat todella huippu lahjaidea. Ja tietysti Coston pisteen ohitin pariinkin kertaan hammasta purren, tosin lakkeja oli muuten Vikingin laivallakin, ja maahintaa edullisemmin.Innovatiivisimpiin ideoihin luen myös mukaan ehdottomasti VinyLampin sekä Tärähtäneiden Ämmien jääkaappimagneetit, joissa liikennemerkit on pistetty täysin uusiksi. Mikä oiva ja aina hymyä herättävä lahjaidea kavereille. Jos innostuit juuri nyt, magneetteja toki saa tilattua ämmien nettikaupastakin!

VinyLamp puolestaan on taas kerran niin erilainen ja uudenlainen idea vanhojen vinyylilevyjen kierrätykseen, että eihän tuota voi kuin mainostaa. Iso peukku näille ideasammoille jotka jaksoivat yllättää mut positiivisesti tämän joulun Designtorilla.Itselle ei mukaan tosin tarttunut enempää kuin nämä pari magneettia ja kivasti kulunut, ilmeisesti Tommy Hilfigerin (jonka huomasin vasta kotona :) ) vyö Kätkö Vintagen pisteestä. Vyölle oli toki erityisesti käyttöäkin ja magneetit olisin halunnut ostaa kaikki. Loppujen lopuksi budjettini tuli kuitenkin täyteen kaikista hankinnoista, kun päätin toripäiväni Asematunnelin pitseriaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.