tiistai 4. joulukuuta 2012

Sing it back!

Aika mahtavaa! Mun tilaamat Singstarit tuli briteistä nopeemmin mitä kuvittelin, jo maanantaina. Oon tässä ehtiny laulaa (harjoitella :) ) itsekseni niiden parissa jo pari iltaa. Koskaan ei oo näin nopeasti tullut lähetys Englannista asti.

Molemmilla levyillä on hyviä biisejä, tosin hemmetin vaikeita laulettavia, alla muutamia monista suosikeistani. Kyllähän tietenkin Nirvana, Offspring ja Cardiganskin toimii, Scorpionsista nyt puhumattakaan. Salaa kerrottakoon että 'Wind of Change' oli oikeastaan se syy miksi tämän tilasin ;)

Olen tietoisesti vältellyt noita soul- ja r'n'b levyjä juuri vaihtuvien äänialojen vuoksi. Indiebiiseissä on vähän samaa ongelmaa, mutta onneksi noiden vetäminen porukalla on ennemminkin hauska juttu kuin verenmaku suussa puhistu totinen taidonnäyte tai laulukoe :)

Kävin eilen istumassa kahvilla ja hoitamassa juoksevia asioita kaupungilla, mm. vaihtamaan rahaa reissuun. Töissä on ollut melkonen hurlmuhei-viikko, hommia on ollut enemmän kuin ehdittäisiin tehdä mutta onneksi oma loma alkoi vihdoin. Huomenna sitten vihdoin Tukholmaan! Aivan viime tingassa lupauduin kuitenkin katkaisemaan loman ennen aikojaan ja menemään lauantaina ylitöihin.

Posti toi myös perinteisen Siljan joululahjakortin, Vikingille tulee uusi laiva tammikuussa ja muutenkin pitäisi keksiä tekemistä talvilomalle. Olishan noita rahareikiä, saa nyt katsoa että miten paljon on mahdollista reissata tänä talvena, eniten kyllä ehdottomasti harmittaa että Ryanair lopetti suurimman osan reiteistään talvikaudeksi. Se rajoittaa olennaisesti omia kaukomatkailun mahdollisuuksia.

Kuvat otin testaillakseni PowerShot SX50:n hämäräkuvausominaisuuksia. Nuo on otettu automaatilla, eikä kuvien laatu ihan hirveästi eroa laadullisesti pokkareista, mutta Europassa on tunnetusti aivan mahdoton saada minkääntasoisia kuvia ilman salamaa tai todellista valovoimaa omaavaa kameraa.

Tulevana viikonloppuna on pari kivaa jouluostostärppiä. Lauantaina Tammelassa, Emil Aaltosen puiston kupeessa on Aaltosenkadun Joulutapahtuma. Sunnuntaina puolestaan on yksi vuoden kohokohdista, Designtori Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla. Itse en harmillisesti lauantaina pääse Tammelaan yllämainituista syistä.

2 kommenttia:

  1. Ahhh Singstar on niin kivaa, mutta ärsyttää kun se ei ole oikeeta karaokea. Oon ihmetellyt miksi niis biiseissä lauletaan.. :( Kivempaa jos olis karaokea oikeesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en lämpee kyl karaokelle, ellen oo muutaman promillen humalassa ja vedä duona kaverin kans (:

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.