tiistai 11. joulukuuta 2012

Juustohirmun viimeinen pikkujouluviikko

Tällä viikolla alkaa olla viimeisetkin pikkujoulut vietettynä. Itse asiassa ihmettelin hiukan että mun suosikkipaikat on venyttäny niiden järjestämistä näinkin pitkään.

Tajusin eilen illalla kun vetelin taas ties kuinka monennen kerran brietä, että oon pitkin syksyä herkutellu ihmeen paljon juustoilla. Kyllähän se on ollut sellanen pieni luksusjuttu mulle jo aiemmin, mutta ei kuitenkaan tässä määrin oo aiemmin tullu mässäiltyä niitä. Nyt on kuitenkin ollut juustoja jääkaapissa lähes koko ajan, olen juustohyllyllä kuin lapsi karkkikaupassa :) Lisäksi firman pikkujouluissa keskityin niihin, samoin laivalla aamiaisella. Tiedä sitten mikä juustonhimo muhun on iskenyt.Mitä pikkujouluihin tulee, huomenna on tosiaan sekä Café Europan, että Ruby & Fellasin bileet. Jälkimmäinen olisi kiinnostanut nähdä, mutta enhän mä nyt voi mun kantapaikan pikkujouluja missata :) Perjantaina sen sijaan on vuorossa Jack The Roosterin pippalot ja sinnekin olisi tarkoitus mennä.

Ruby olisi saattanut onnistua yllättään ruuan puolesta, mutta erityisesti koska Europassa tuli viime vuonnakin syötyä niin mielettömän hyvät sapuskat, mm. herkulliset juustot ;) pelaan senkin puolesta varman päälle. Europassa erityisesti juuri ruokalistallakin olevan antipastolautasen brie ja manchego vievät aina kielen multa mennessään. Pahoittelen kuvan kierrätystä, mutta ei tähän hätään ollut uusiakaan juustokuvia.Sitten pikkujoulujen jälkeen voikin alkaa miettimään että mitähän hittoa sitä jouluna tekee. Alun perin ajatuksissa oli käyttää pitkät pyhät musiikkikoneen kasaamiseksi uudelleen kuntoon pari talvea sitten tapahtuneen kovalevyn rikkoutumisen jäljiltä, mutta saa nyt sitten nähdä. Motivaation puute vaivaa edelleenkin, tämä kun on tosiaan aikuisiällä mun ensimmäinen joulu jonka vietän yksin. Se ainakin on varmaa että viimeistään jouluna, jos ei jo aiemmin, on pakko päästä Hookiin takaisin siiville. Viime lauantaista jäi niin kovat himot!

Työkaveri kaavaili heti alustavasti sinne menoa uutena vuotena myöskin, mutta itse en malta niin pitkään odottaa. Uuden vuoden bileet onkin sitten tarkoitus viettää jo tutuissa ympyröissä, yllättäen samassa paikassa missä viime vuonnakin. Ympyröiden sulkeutumista ja palasten loksahtelua, vaikka seura on eri ja moni muukin asia tässä vuoden aikana muuttunut vuoden takaisesta.

Lopuksi vielä muutama leppoisa biisi "uudelta mantereelta" pimentyneeseen tiistaipäivään :)


2 kommenttia:

  1. mmm, juustoja, täältä löytyy toinen uskomaton suurkuluttaja, menee ihan kevyesti paketti joskus parikin viikossa... brie, port salut, camembert ja ennen kaikkea erilaiset sinihomeiset,, mm, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinihomeet on edelleen sellasia mihin suhtaudun varauksella, on tietysti valkohomeessakin eroja, mutta en kuitenkaan tykkää "tosi vahvoista" juustoista. Aura-juustoakaan esim. en mielelläni syö sellaisenaan, mutta sulatettuna ja ruuanlaitossa se on ihan mieletöntä.

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.