torstai 6. joulukuuta 2012

Konemusiikin kirkkaimpia helmiä osa 1

Hyvää itsenäisyyspäivää! Meikäläinen ei vietäkään sitä kotona, vaan karkasin itse asiassa pyhäpäivän ahdistavuutta Tukholmaan :) Tosin kun tämä postaus tulee näkyviin, olen jo kotimatkalla.

Keräsin tälläisen listan muutamista ehdottomasti tykeimmistä, itselle jo klassikon asemaan päässeistä konemusiikkilevyistä joita löytyy Spotifystä. Suuri osa näistä levyistä on joko vaikuttanut muhun vahvasti tai jopa muuttanut elämääni. Eka osa ainakin on enemmän kuuntelu ja chillailupainotteinen. Voi olla että joskus tulee toinenkin osa...

Linkki aukeaa levyn kantta klikkaamalla.
2 kommenttia:

 1. Sul on kyllä tosi jees musiikkimaku! Eli enemmän vaan musiikkipostauksia, niin sais vähän jotain uutta kuunneltavaa itellekki aina välillä.

  En tiä, ootko kuunnellu, mut yks mistä saattaisit tykätä on Bombay Bicycle Club ja etenkin albumi A Different Kind Of Fix! En genreist tiä, mut tää kuulostaa joltain indiepopilta ehkäpä. Kantsii kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että iskee. Bombay Bicycle Club on tuttu joo, ja erityisesti just toi levy. En muista missä sitä kuulin ekaa kertaa, mutta tullu jonkin verran kuunneltua, ei kuitenkaan ihan hirveästi.

   Menee vähän samaan luokkaan ton Two Door Cinema Clubin kans :)

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.