keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Voitokas päivä

Onneksi olkoon O-dogg! Neljä vuotta tuli lisää kakkua lusittavaksi. Tuli aamulla jotenkin hyvä fiilis siitä kun näki Facebookissa valtaosan omista suosikkiartisteista onnittelevan Obamaa. Pystyi kokemaan taas pienen hitusen yhteisöllisyyden fiilistä kun omat suosikitkin ovat samalla poliittisella linjalla.

Yritysjohtajilla ja superrikkailla taisi mennä kahvi väärään kurkkuun kun tulokset selvisivät, ainakin mitä on lukenut lehdestä Donald Trumpin toilailuista. Olisi aika että niiden ihan tavallisten kansalaisten (sen huonomman aineksen ;) ) elämänlaatu paranisi myös Jenkeissä ennemmin kuin niiden jotka voivat itse omaan elämäänsä vaikuttaa. Kompostikoplaa lainaten pitäisi kysyä: "Tarkoittaako sivilisaatio sitä että köyhät köyhtyy ja rikkaat saa lisää?"

Yllä olevat videot ovat vain jäävuoren huippu kaikista hupivideoista, joita presidenttiehdokkaista on tehty, mutta omasta mielestäni ehdottomasti parhaat. Obaman vaalivoitto kuitenkaan ei kosketa meitä suomalaisia ihan niin paljon että en voi sanoa saaneeni siitä mitään superkiksejä.

Sen sijaan päivän ylivoimaisesti parhaat fiilikset tulivat taas Spotifyn kautta näistä kahdesta löydöstä.

Dadamnphreaknoizphunk oli tuttu jo entuudestaan, sieltä kultaiselta ysäriltä, mutta en ollut tiennyt heidän tehneen uudempaakin musiikkia. Oliver Bondzio ja Ramon Zenker tunnetaan laajemmin heidän Hardfloor-projektinsa kautta joka mehustelee erityisesti Rolandin kulttibassosyntikka TB-303:n avulla. Samainen kone kyllä kuuluu vahvasti tämänkin projektin biiseissä, mutta biisit ovat hitaampia ja huomattavasti monipuolisempia.

San Franciscolaisen Scott Hansenin Tycho sen sijaan oli täysin uusi tuttavuus. Tychon tyyli muistuttaa hyvin paljon Boards of Canadaa, eikä se voi olla huono asia :) Kuuntelin myöhemmin molemmilta koko levytkin Spotifystä ja voin suositella kumpaakin lämpimästi.

4 kommenttia:

 1. Vaikea ymmartaa miten kukaan voi kannattaa sita Romneyta. Ihanaa, etta lama-aikaankin demokraattipresidentti pystyy pysymaan vallassa.

  Ja toi can't touch this -video oli huippu :D

  VastaaPoista
 2. Onhan se. Kuitenkin toisaalta ymmärrän (en hyväksy) miks ihmiset joiden omaisuus riippuu osakkeista kannattaa sitä. Nimenomaan isojen firmojen ahneus ja ulkoistaminen halvempiin maihin on mun mielestä paljon suurempi syy Amerikan kasvaneelle työttömyydelle. Kommari mun sisällä nousee barrikaadeille :D

  VastaaPoista
 3. Tycho on ihana, ja totta, muistuttaa paljon Boards Of Canadaa, hyvällä tapaa. A walk on kaunis, samoin Daydream. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vielä kuunnella enemmän, mut kyllä uuden löytäminen on vaan niin mahtavaa!

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.