torstai 15. marraskuuta 2012

Kalapuikkoja, kledjuja ja kaukokaipuuta

Näinhän se on, turha sitä on kiistää että tänään ollaan oltu isojen asioiden äärellä. Movember on puolivälissä ja New Yorker aukesi vihdoin Ideaparkiin joka on sopivan matkan päässä Tampereeltakin, niin että sieltä varmasti löytää vielä itsensä useaan kertaan shoppailemasta.



Mutta palataanpa vielä eiliseen. Käytiin työkaverin kanssa juhlistamassa tätä Movemberin kaksiviikkoista taivalta O'Connellsissa, sillä Guinness on viiksimiehen juomaa. Mikään toinen olut ei jää viipyilemään samalla tavalla huulen päälle kuin tuo paksu maltainen ohrapuuro.

Ja namia se olikin, Guinnessin kylkeen tuli tilattua paikan bravuuri, ja samalla koko Tampereen parhaat ranskalaiset. Mistään muualta ei saa erikseen tai ruuan ohessakaan yhtä maistuvia ranskanperunoita kuin Connellsissa. Pinta on rapea ja sisältä ihanan pehmeä, juuri sellaisia ranskalaisten pitää olla. Lisäksi paikan valkosipulimajoneesikin on oma lukunsa, tuo annos on vain yksinkertaisesti laitettuna sairaan hyvää!



New Yorkerin takia ei siis enää tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, kunhan menee naapurikunnan ostoshelvettiin :) Mutta astetta enemmän ko. ketjun rantautuminen kyllä tulee lisäämään Ideaparkissa käyntiä omalta osalta. Lähdettiin tänään kaveriporukalla avajaisiin jossa esiintyi Stig, jonka suosiota en edelleenkään suostu ymmärtämään.

Sen sijaan jonkin verran tulee varmaan shoppailtua ulkomaillakin lähiaikoina. Vapaapäiviä kun on siunaantunut enemmän kuin niille olisi käyttöä ja Ryanairkin lopettaa lähes kaikki pidemmät lennot talvikaudeksi, niin minnekään kauemmas ei tässä vaiheessa pääse oikein tarpeeksi edullisesti reissaamaan. Matka jonnekin lämpimämpään oli kyllä aiemmin haaveina, mutta varasin sitten joulukuulle matkan Tukholmaan juuri tänään, ja sinne lähdetään kuun alussa. Talviloman pidän varmaankin joskus helmi-maaliskuussa vasta.



Mutta olihan siellä asiakkaitakin, ja jonkin verran ihan kiinnostavia avajaistarjouksia. Itselle mukaan tarttuneista vaatteista ei tosin mikään tainnut olla erityistarjouksessa, paljon piti myös jättää kivoja vaatteita vielä rekkeihin sillä eihän sitä nyt vaan voinut kaikkea kivaa ostaa ;) Positiivista oli kuitenkin se, että miesten puoli oli kohtuullisen suuri ja vaatteet monipuolisia. New Yorkerin farkut kyllä eivät koskaan ole oikein näyttäneet itsestä hyvältä, kuten ei tälläkään kertaa.

Shoppailun välissä käytiin syömässä pitsat joista omani ei todellakaan ollut kaksinen tuotos. En suosittele keskusaukion vieressä olevaa pitsaravintolaa, pitsa oli pieni ja keskinkertaisen makuinen. Lisäksi yhdelle kavereistani tuli ensin väärä pitsa. Onneksi Ideaparkista löytyy ruokapaikkoja yllin kyllin.



Nuo ihan perus t-paidat ja molemmat pitkähihaiset ruutupaidat ovat New Yorkerista. Mustavalkea ruutupaita on samanlainen kuin aiemmin kehumani luottopaita, hiukan vaaleammalla värityksellä vain.

Takin ja farkut ostin H&M:stä jossa talvitakki oli puoleen hintaan tarjouksessa. Mulla ei ollut mitään muuta talvitakkia kuin aiemmin monissa kuvissa näkynyt harmaa Selectedin villakangastakki ja erityisesti pyörällä töihin mennessä arvostaa tälläistä joustavampaa materiaalia. Housut ovat ihan perusharmaat pillifarkut jollaisia mulla on usemmat entuudestaankin, nämä olivat stretchiä. Päivän asukuvia tulee sitä mukaa kun uudet vaatteet tulee käyttöön.

Shoppailusta ja menemisestä hengästyneenä ajattelin levätä huomisen ihan kotosalla, vaikka onkin perjantai. Lauantaina on sitten tosiaan Ravintolapäivä, käykääpä katsomassa Tampereen paikat täältä jos herkuttelu kiinnostaa.

7 kommenttia:

  1. Toi Puff jacket on tosi mahtava, diggaan. Samoin diggaan ruutupaidoista.

    Ja mun mielesta toi Stig on aika sopo. En sen musiikkia oo kuullu ku yhen kappaleen ku sisko laitto blogiinsa.

    VastaaPoista
  2. Piti youtubettaa ja siis tajusin etta toihan on stig dogg!! What happened there?! Oon nahny sen livena :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Se vaihto huumoriblingblingiräpin joku vuos-kaks takaperin sitten huumoririvitanssicountryiskelmäräppiin. Hirrrveetä :)

      Kai se tuli vanhaks :) Ja siis kyllä mäkin vanhasta Stig Doggista ihan oon vitsillä diggaillu mutta country ja iskelmä on todella vaikeita mulle.

      Poista
  3. hemmetin movember.... saan akuutteja naurukohtauksia kun toi oma mies kasvattelee kalapuikkojaan, ja olen alkanut kutsumaan sitä Timoksi. Olkoon Timo niin kauan kun viikset on paikoillaan :D hyvät sudit sullakin on jo heehee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuntuu olevan monelle naiselle vaikea paikka kun mies kasvattaa viikset yhden kuukauden ajaksi ;)

      Öisin voit ainakin kutsua Sakua Yön Timoksi :D

      Poista
  4. Mul on samanlainen takki!! :) Tykkään ja on todella lämmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei oo vielä päässy kunnolla käyttöön että olisin ulkona testaillu, ja täällä onkin poikkeuksellisen lämmintä ollu, about +5 mutta varmaankin on tosi lämmin koska sisällä tulee kuuma ainakin.

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.