lauantai 3. marraskuuta 2012

Päivä Instagrammeina

Tänään on vuosi siitä kun kirjoitin tänne ensimmäistä kertaa. Paljon on elämässä ehtinyt tapahtua erilaisia asioita tässä välissä ja suuren osan siitä olenkin jakanut teidän kanssanne. Lukijoita on tullut koko ajan lisää ja erityisesti on ollut kiva huomata että määrä on vain jatkanut kasvamistaan. Vaikka kirjoitankin tätä ennen kaikkea itselleni, lukijapalautetta olisi mukava saada enemmänkin jos jokin juttu kiinnostaa tai ei kiinnosta. Sitä voi myös lähettää sivupalkissa olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Tähän postaukseen sain idean Nelliinalta. Alun perin ajattelin tehdä kuvapostauksen mun normaalista päivästä, mutta loppujen lopuksi eilinen muuttui nopeasti aivan muuksi kuin perusperjantaiksi. Tässäpä siis mun päiväni puhelimen kautta nähtynä.Aamu alkoi puhelimen herätyksellä 6:15 ja minä siitä kahvia keittämään. Lidlin keskipaahto on aivan sairaan hyvää kahvia, hakkaa Juhla Mokan mennen tullen.Tässä vaiheessa aamu oli vielä hyvinkin tavanomainen. Yleisimmin syön kotona ruisleipää jonka päällä on leikkelettä, nyt meetvurstia, juustoa ja kurkkua. Tällä kertaa oli vielä tomaattia ja lautasella pullakin.Normaalisti olisin lähtenyt tietenkin töihin, mutta varasin torstaina pika-ajan verikokeisiin ennen ensi viikon lääkärinaikaa ja ainoa paikka jossa oli aamuaikoja, oli Tays. Kilpirauhaskokeet kun pitää aina ottaa mahdollisimman aikaisin aamulla ennen kilpirauhasen aktivoitumista.En ollut katsonut aikatauluja lainkaan etukäteen koska busseja kulkee aamulla kuitenkin aika paljon, mutta nopeasti se vaihto toiseen bussiin onnistui. Olin itse asiassa liiankin aikaisin labrassa odottelemassa vuoroani ja vuoronumerolla olisin päässyt asioimaan nopeammin :)Perillä vuodatin todennäköisesti jo suurinpiirtein kahdennenkymmenennen putkilon verta sitten kesän. Toivomukseni olisi, että nyt kun lääkkeet ovat tehonneet, voisin vielä tiputtaa lääkemäärää entisestään. Tiistaina saan siihen vastaukset.Nopean labrakäynnin jälkeen tulin välissä hakemaan kotoa eväät ja pyörän, ja lähdin töihin. Jalkaan päätyivät tietenkin rakkauskenkäni, Converset.Pyörä alle ja menoksi. Matkalla töihin piti vielä pysähtyä kuvaamaan väriloistoa maassa.Töissä piti kiirettä, eikä vähiten siksi että olin itse ollut aamusta 1,5 tuntia poissa. Koskaan ei silti ole niin kiire että eikö ehdi samalla kuunnella hyvää musiikkia. Spotifyssä soittolistalla oli numeroteema.Puolen päivän aikaan söin lounaaksi edellisiltana tekemääni feta-savulohisalaattia. Teen lähestulkoon aina seuraavan päivän ruuan edellisenä päivänä valmiiksi. Meidän lähellä ei edes ole aivan lähietäisyydellä mitään työpaikkaruokalaa saati ravintolaa.Pitää myöntää, että työpäivän jälkeen oli vähän kiire ja suoraan sanottuna hetkeksi unohdin tämän Instagram-projektini :) Kauppareissulta kuitenkin mukaan tarttui täydennyksiä iltapalaa ja ensi viikkoa varten. Tänään ei tarvitse syödä kotona, sillä rakas ystäväni valmistaa meille lohta kotonaan.Hässäkän jälkeen oli mukava mennä hetkeksi istumaan saunan lauteille rentoutumaan.Saunan jälkeen valmistin meille iltapalaksi katkarapuleipää. Melkoinen meripäivä siis ihan kotioloissa, päivällä lohta ja illalla rapuja :)Katkarapuleipä on sellainen superherkku itselle, että olen sen useasti nimennyt juuri siksi ruuaksi jota söisin vaikka lopun elämääni jos joutuisin valitsemaan vain yhden ruuan.Kupu täynnä sohvalla löhöäminen telkkarin ääressä on lähes parasta mitä voi tehdä housut jalassa. Alettiin katselemaan Madventuresia alusta ja nukkumaankin tuli mentyä jo ennen puolta yötä.

Sellainen oli mun perjantaini ja tänään tosiaan lähden kohta kohti Toijalaa. Ennen asemalle menoa tapaan toisen mukaan tulevista parhaista ystävistäni kaupungilla. Olen odottanut tätä päivää, sillä on ihana nähdä pitkästä aikaa molempia samalla kerralla! Oikein rauhallista pyhäinpäivää kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.