sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kuulumisia

Vähän on ollu hiljasta täällä kun oon ollu semisti huonokuntoinen koko viikon, mutta hengissä ollaan :) Flunssa on pitänyt otteessa vaikka sen verran kevyesti että töistä ei tarvinnu olla poissa. Muutenkin ollu hiukan raskas viikko joten yritys hyvä kymmenen kuitenkin pysyä ihan kotioloissa mahdollisimman paljon, ja voihan sitä kotonakin nauttia elämästä.

Herkuttelua ja leffojen katseltua on ainakin ollu. Juustotarjottimella oli goudaa, valkosipulibrietä, valkosipulista ja pippurista Musta Pekkaa, rypäleitä, timjamimaustetuja oliiveja ja kirsikkatomaatteja ja suolakeksejä. Suklaajäätelön seassa Suklaapisara-keksiä ja toffeevanukasta. Mitä leffoihin tulee niin perjantaina katseltiin 'Brianin elämä'. Kerrasta toiseen se jaksaa viihdyttää tälläistä Monty Python-fania. Olen varmasti katsonut sen ainakin kuusi kertaa.

Glögikausikin tuli korkattua. Ruotsalainen Blossa on muuten ainoa oikeasti hyvä glögi josta tosissani tykkään. Ei sitäkään tosin montaa pulloa vuodessa pysty juomaan, mutta on kuulunut omaan joulunaikaani jo useamman vuoden ajan, siitä lähtien kun aikanaan kaverilta sain ensimmäisen pullon.

Lauantaina aamulla tapahtui jotain ennenkuulumatonta, kello oli soittamassa vaikka oli vapaapäivä. Oltiin nimittäin päätetty lähteä syömään hotelliaamiaista, vähän kuin olisi oltu reissussa kotikaupungissa, pientä luksusta arjen keskellä. Käytiin nauttimassa Koskikadun Cumuluksen runsaista antimista ja ihan kelvollinenhan se oli. Cumuluksessa aamiaisen voi syödä 15 euron hintaan muutkin kuin hotellivieraat.

Päivemmällä kaverit tulivat kyläilemään naapurista vaavinsa kanssa ja perheen isän kanssa saunottiin, parannettiin maailmaa ja katseltiin taas leffa. Tällä kertaa vuorossa oli 'American Pie: Luokkakokous' joka olikin yllättäen ihan oikeasti todella hyvä ja hauska komedia. Ensimmäiset kaksi American Pie-elokuvaa olivat aikanaan hyviä mutta jatko-osien kanssa lähdettiin menemään pahasti metsään. Tässä elokuvassa oli lähes koko alkuperäinen esiintyjäkaarti ja tarina oli onnistunut. Suosittelen.

Illalla oli Hang The DJ! Klubilla mutta olo ei tosiaan ollut kuitenkaan mitä paras eikä siellä tullutkaan viihdyttyä kuin reilu pari tuntia. Mun oli tarkoitus oikeastaan hakea Jukka Ässä t-paita itselleni mutta Sigmund oli unohtanut ottaa sen mukaan joten paidatta jäin :)Ai niin, kavereilta sain muuten vanhan sinisen raitaneuleen eilen. Todella jees ja ihan mun tyyliä! Kuvia luvassa myöhemmin.

Jäi Klubilta silti nämä pari biisiä elämään mun soittolistoille senkin parin tunnin aikana. Tuo Strange Talk on uusi tuttavuus ja Santigoldia onkin tullut aiemmin kuunneltua mutta vanhempaan matskuun en ollut törmännyt, sitä kun ei Spotifyssä ole. En tiedä kuuluisko tästä edes yllättyä että Strange Talk on australialainen bändi, kesällä kun tuli bongattua aika pirusti hyvää musiikkia tuolta Oseaanian suunnalta.

Ässää!


What I'm searching for
to tell it straight, I'm trying to build a wall
Walking by myself
down avenues that reek of time to kill

Alunperin olin ajatellu lähteä käymään kaupungilla ja Amurin Helmessä taas tänään, mutta ulkona on aika kurja ilma, joten päätin linnoittautua vielä neljän seinän sisään ihan viettämään omaa laatuaikaa ruuanlaiton ja telkkarin parissa.

2 kommenttia:

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.