maanantai 12. marraskuuta 2012

Hyviä musiikkilöytöjä osa x

Bongasin tämän bändin eilen Anthony Bourdainin telkkariohjelmasta ja kiinnostuin välittömästi. Tänään tuli tutustuttua ja kuunneltua biisejä enemmänkin ja ajattelin jakaa innostukseni teillekin mikäli ette ohjelmaa nähneet.

Ume tulee Austinista, Teksasista ja soittaa melodista ja reipasta kitaravetoista poprockia, ja mitä nyt livetilanteista näki pätkiä, keikat ovat kutkuttavan energisiä. Löydän Umen musiikista joitain yhtymäkohtia myös Disco Ensembleen, ja ehkä juuri sen vuoksi innostuinkin tästä näin paljon. Lisäksi taas kerran tälläinen naislaulajan vetämä bändi puree omaan rokkihermoon ;)

Spotifystä ei Suomessa pysty kuuntelemaan kuin vanhempaa 'Sunshower EP':tä mutta Groovesharkista löytyy tuo loistava viime vuonna julkaistu debyyttilevy, 'Phantoms'. Kannattaa ehdottomasti kuunnella se näiden YouTube-pätkien lisäksi! Levyn huippukohdat koetaan mun mielestä aika lailla ennen puolta väliä; 'Burst' on ehkä levyn paras biisi 'The Pushin' ja 'Run Wildin' ohella.Ps- Tänään alkaa AVA:lla Maria Veitolan uusi tv-sarja 'Muotitietoinen'.

Itse en kovin hurahtanut noihin muotirealityjuttuihin ole mutta trailerin perusteella tulossa on aika mielenkiintoinen sarja. Olen myöskin hirveän huono seuraamaan säännöllisesti mitään televisiosta mutta yritän tällä kertaa parhaani :) Jokaisessa jaksossa myös on mukana joku suomalainen muotibloggari.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Noo, Bourdainit tulee kuitenkin Suomessakin viiveellä.

   Poista
 2. Mä en ole itse mikään pipo ihminen. Ihan vaan sen takia että näytän ihan peikolta pipo päässä haha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään muuten pipoja käytä kuin kylmillä ilmoilla.

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.