tiistai 27. marraskuuta 2012

Tiistain indiekatsaus :)

Tänään tarjolla vain hyvää musiikkia. Osa bändeistä on täältäkin teille tuttuja, osa vanhempia raitoja ja osa uusia tuttavuuksia, kuten myös esimerkiksi mulle tää Gypsy & The Cat, joka tulee jälleen Australiasta. On se vaan maaginen mesta!

Edelliseltä on tullut myöskin vasta kuukausi takaperin täyspitkä levy. 'The Late Blue' tietenkin löytyy Spotifystä, sitähän kautta mä näitä bändejä olenkin bongaillut.Kesällä linkkaamaltani Ghost Beachiltä on myös tullut uusi EP, 'Modern Tongues' n. kuukausi takaperin. Tämä oli itseltäni mennyt ohitse täysin mutta korjaus siihen tuli nyt :)Samoin Wild Nothingilta on tullut kesän jälkeen myös albumi, 'Nocturne'. Listan lopuksi vielä pari bonusbiisiä. Näillä musiikeilla tämäkin tiistai sujuu kivuttomammin.Varmaan ootte huomanneet että täällä on ollut vähän hiljaisempaa taas. Omat fiilikset ja menohalut on ollu aika vähäisiä tässä, enimmäkseen on tullut oltua ihan vain kotosalla. Eipä täällä toisaalta mitään merkittävää oo tapahtunutkaan joten ei oo ihmeemmin ollu raportoitavaakaan :)

Huomenna saa kuitenkin vähän hiustyyli muutosta kun on parturi tiedossa. Käyn välissä aivan muualla kuin vakipaikassani High Stylessä, sillä ajattelin ottaa hiukan joko raitoja tai väriä päähän. Turkkilaisessa parturissa kun ei värjäyksiä tehdä ja lisäksi mulla on Groupon-diili avoinna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.