perjantai 2. marraskuuta 2012

Ostokset

Jos en olisi ostanut viime aikoina neulekiintiötäni jo lähes täyteen, olisin todennäköisesti ostanut eilen Selectedin liikkeestä vähintään yhden neulepaidan. Sen verran makeita malleja siellä oli myynnissä.

Illan aikana ei sen ihmeempää ohjelmaa ollut tarjolla, arvontaa ja skumppaa lukuunottamatta. Palvelusta erityiskiitos, sillä se oli erittäin hyvää ja sitä oli juuri oikeanlainen määrä.Sametti ja erilaiset pienin yksityiskohdin varustetut neuleet vaikuttavat olevan tämän syystalven muotia. Myynnissä oli nimittäin lähes samanlainen samettipaita kuin alimmissa kuvissa oleva uusi H&M:n paitanikin. Useissa neuleissa sen sijaan napeilla oli tehty mielenkiintoista vaihtelua perustylsään paitaan.Tällä kertaa kuitenkin tyydyin vain farkut ja t-paita linjaan. Löysin nuo todella makealla kulutuspesulla olevat farkut ja ihastuin välittömästi tähän marjapuuron väriseen t-paitaan, joten se piti saada. Farkkujen lahje on aivan hivenen leveämpi mitä yleensä käytän ja tuo sikäli vaihtelua mun vaatekaapin sisältöön, suurin osa kun mun housuista on pillilahkeella. Eihän nämäkään varsinaisesti mitkään boyfriendit ole, mutta siinä rajoilla että eivät vielä ole liian leveät omaan makuun!

Henkkamaukan paitaa komistaa nyt pysyvästi paikkansa löytänyt ja Lost In Musicista ostamani 22-Pistepirkon hihamerkki. Töissä päivän musiikillinen teema onkin bändit joiden nimestä löytyy numero, Pirkot soivat tänään vielä takuuvarmasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.