tiistai 20. marraskuuta 2012

Tiistain teknonurkkaus



Tiistai alko duunissa melko makeissa merkeissä. Meiltä jäi yks työntekijä äitiyslomalle ja oli leiponut melkoiset herkut läksiäisiks. Oli korvapuusteja, mokkapaloja, suklaakonvehteja ja mango-juustokakkua joka oli aivan taivaallista. Pitää joskus kokeilla tehdä tuota itsekin, kielen se vei mennessään!



Lauantaina on tiedossa firman pikkujoulut, mutta mikäli ennusmerkit pitää paikkansa, ne on sen verran tylsät että käyn vain paikan päällä syömässä ja lähden kotiin. Meillä kun ei mitään ilmaisen viinan bileitä järjestetä. Kaikkihan voi tietenkin vielä muuttua, mutta kahtena edellisenä vuonna meno on ollut sama, paikka sama ja bändi sama... Ja miksi kuunnella iskelmää jos voi kuunnella hyvää teknoa? :)

Viikonvaihteen jälkipuolisko onkin ollut mulla vahvasti konemusiikkipainotteinen. Plastikmania, Hardflooria ja Underworldia on tullut enimmäkseen kuunneltua sunnuntaina, eilen ja tänään. Viimeisimpänä katsoin loistavan Underworld liven 'Everything, everything' YouTubesta, kannattaa katsoa vaikka kokonaankin. Tässä kuitenkin parhaita paloja omaan makuun ja muitakin tanssimusiikin helmiä, enimmäkseen tuolta kultaiselta 90-luvulta.


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.