tiistai 6. marraskuuta 2012

Turinaa sängynlaidalta

Tai ainakin melkein. Flunssa on taas tehnyt tuloaan sunnuntaista lähtien, mutta ainakin vielä olen pysynyt tolpillani. Pitäisi ehtiä levätäkin joskus mutta eihän sitä ehdi kun on niin paljon kaikkea :)

Kävin tänään Taysissä kuulemassa nyt viimeisten verikokeiden tuloksia ja analyysia tilanteestani ja hieman odotetusti sain vielä vähentää lääkemäärääni nyt enää viiteen milligrammaan Tyrazolia päivässä. Sellaista seurantaahan tämä on, että aina voi joutua nostamaan määrää myöhemmin.Töiden jälkeen lähdin Koskikeskukseen lähinnä vain hakemaan lisää lääkkeitä ja taloustavaroita, mutta en malttanut olla kiertämättä vaatekauppoja. Ja kun löysin alunperin viidenkympin farkkupaidan reilusti alle parilla kympillä, oli tuo pakko poistaa. Farkkupaitoja kun ei tunnu voivan olla koskaan liikaa.

Tuollaisen farkkukorun ostin myös, ajatelin että se on kätevä aurinkolasien kuljettamiseen kaulalla.Sunnuntaina kirpparilta ei löytynyt mitään mukaan vietävää, kävin Bonuksella, mutta kahville voi silti aina mennä. Käytiin Tammelan Aitoleivässä ja matkalla huomasin että aiemmin pitkään Koskikeskuksen takana ollut pieni intialainen ravintola Star & Moonlight oli avannut pienen tauon jälkeen uuden liikkeen Tammelan puistokadulle, entisen Hanabin tiloihin.

En tosin koskaan käynyt aiemminkaan siellä syömässä, mutta kuulopuheiden mukaan kyseessä oli ainakin aikanaan Tampereen paras intialainen ravintola. Sen aiempi sijainti ja ulkoasu vain ei ollut kovinkaan vetoava, niinpä nyt olisi hyvä mahdollisuus tutustua paikkaan aivan puhtaalta pöydältä :)Maanantaina olin kutsunut porukat syömään ja katsomaan elokuvaa. Toteutin heti viikonloppuna Toijalasta omaksumaani valmisruokareseptiä eli tuunasin siis valmiin Rainbow-kasvissosekeiton Koskenlaskija-sulatejuustolla ja mausteilla. Laitoin mukaan vielä hiukan mustapippuria, Herbamarea ja Poppamiehen Savunagaa ja keitto oli valmis.

Elokuva oli Tintti Yksisarvisen jäljillä, jonka kävin katsomassa aika tarkalleen vuosi sitten elokuvissa, mutta muut eivät olleet sitä vielä nähneet. Vanhempani ovat työskennelleet vuosikausia videoiden ja multimedian parissa, joten animaatiot kiinnostavat heitä.

Flunssaa olen torjunut eri keinoin, lähinnä särkylääkkeillä ja lämmintä juomalla. Toivottavasti sen saisikin pysymään poissa sillä lauantaina olisi taas Hang The Dj! Klubilla.

2 kommenttia:

 1. Mä yritin vähän farkkupaitaa katsella tänään kans, mutta ei oikein sopivasti istuvaa ja samalla mieluisaa materiaalia olevaa löytynyt.

  Tarvii ehdottomasti testata tota keittoa. Tuo rainbown kasvissosekeitto kuuluu vakio hätävarana mun pakkaseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oikein ihmettelin kun se oli parempaa kuin vastaava kalliimpi tuote! Kyllä Rainbow:lla on monta hyvää juttua mut leipäpuoli on kyllä roskaa.

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.