keskiviikko 28. marraskuuta 2012

SoFo, I am ready!

Eihän Ruotsiin kehtaa lähteä junttitukalla, joten piti käydä parturissa ja oonkin lopputulokseen tosi tyytyväinen. Otin tossa reilu pari viikkoa sitten Groupon-diilin parturi-kampaamo Nextiin Näsilinnankadulle, joka aiemmin kulki nimellä Wh?s Next.

Liike sijaitsee pari korttelia Hämeenkadulta Satamakadulle päin, Kauppa-aukion lähettyvillä. Kävin siellä viime vuonna useamman kerran leikkauttamassa hiuksia, erityisesti sen vuoksi koska olin innostunut hiustatuoinneista. Paikan omistaja kun teki ne normaalin leikkauksen hinnalla.

Myöhemmin löysin tuon turkkilaisen parturin, jossa olen nyt käynyt ja toisaalta hiustatskat ei enää itseä niin innosta. Värjäykset taidan kyllä jatkossakin käydä ottamassa Nextissä, niitä kun ei tosiaan High Stylessä tehdä lainkaan. Suosittelen kuitenkin paikkaa mikäli haluaa tyylikkäät hiukset, Nextin parturi-kampaajilla on tyylisilmää ja taidot hallussa. Kertaakaan en ole lähtenyt sieltä tyytymättömänä pois.^

Kävin eilen istumassa Café Europassa ja hakemassa pikkujouluihin kutsun, kiusallisesti ne ovat vain samana päivänä Ruby & The Fellasin kanssa. Tuli surffailtua ja katseltua useampi tunti Tukholman ja erityisesti Södermalmin kahvila- ja kauppatarjontaa. Tuskin maltan odottaa ensi viikkoa, sillä SoFossa on tullut pyörittyä aivan liian vähän, varsinkin Nytorgetin suunnalla.

Harmi vain että nytkin on ainoastaan rajallinen aika käytettävänä, tuolta kun löytyy runsaasti erilaisia vintageputiikkeja ja kahviloita joissa haluaisi käydä kaikissa! Saapa nähdä jääkö aikaa levyostoksille laisinkaan. Pikkuveli onneksi muuttaa Ruotsin sisällä Tukholmaan ensi vuoden alussa, joten jatkossa siellä tulee varmasti käytyä entistä useammin.Tätä kirjoitellessa soi The Weekndin uusi kokoelmalevy 'Trilogy'. Ihastuin tähän artistiin viime talvena ja nyt pakettiin on siis saatu kolme levyllistä sisältäen myös muutaman uuden biisin!

3 kommenttia:

 1. Milloinkas teikä lähtee Tukholmaan ja laivallako (tiukoista aikatauluista päätellen)? Täällä toinen ensi viikolla Tukholmaan lähtevä, jei! Onneksi on yö hotellissakin (SoFon alueella) ja ei tarvitse vallan juosta. Aika paljon kiinnostaa nähdä muutakin elämää kuin kaupat tms. Jos on ns. underground-vinkkejä ja keskustan ulkopuolelta, niin kerro ihmeessä :) Itse suosittelen ainakin Fotografiskan kiertämistä, sen museokauppaa ja ylimmän kerroksen kahvila-baaria hyvillä näkymillä. Sijaitsee lähellä Viking Linen terminaalia, jos ei ole tuttu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torstaina mestoilla. Piti lähtee tommoselle pikku risteilylle kun on käyttämättömiä vapaita. Mitä mä oon kattonu kaikkee kiinnostavaa niin ei taida vaan museoihin jäädä aikaa :/ Mut kiitti vinkistä, näyttää kiinnostavalta.

   Poista
  2. Niin... ja unohtu vielä vastata tohon et jos vaan olisin ollu iltaelämää katsastamassa niin tää olis todellakin kiinnostanu. No, toisen kerran.

   http://www.petsoundsbar.se

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.