perjantai 17. helmikuuta 2012

Viikonlopun kynnyksellä

Viikko on töissä ollut melko hektistä ja kiirettä on riittänyt, onneksi on taas perjantai!

Tänään illalla kaverini jää koti-isäksi ja mahdollisesti haetaan jokin elokuva ja Hookista siipiä kotiin. Tänä talvena on siipiin jäänyt joku loppumaton himo, ja voisin syödä niitä joka viikko. Aika usein niitä onkin tullut syötyä. Viikonloppu menee tietenkin muuten murun kainalossa, huomenna olisi tosin Yo-talolla Bigpop ja hiukan tekisi mieli päästä tanssimaan.

Tällä viikolla olen myös jäänyt uudestaan koukkuun Angry Birdsiin, tällä kertaa Facebookin kautta. Kun yli vuosi sitten ensimmäisen kerran kokeilin peliä, en malttanut irrottaa monenakaan päivänä iPadista :) Nyt on jo parina iltana mennyt monta tuntia pelin äärellä. Ehdin kuitenkin olla "kuivilla" jo viime keväästä saakka kunnes repsahdin taas :)

Mielestäni on kiehtovaa että joku peli saa koukkuun tuolla tavalla. Radiossa kerrottiin myös eilen että Tampereelle Särkänniemeen tulee ensi kesänä maailman ensimmäinen Angry Birds -teemapuisto.

Kaikkina päivinä en ole asukuvia jaksanut nappailla mutta tässä keskiviikon ja torstain työasut.Pipo: Topman
Neule: H&M
Housut: TopmanPipo: H&M
Paita: Men21
Farkut: Pull & Bear

Tällä viikolla iPodissa on soinut mm. I Was A Teenage Satan Worshipperin 'Whatevernights' sekä Coldplayn loistava 'X & Y'. Vaikka Coldplay on tehnyt mielestäni vain kaksi vahvaa albumia, tämän ja debyyttilevyn 'Parachutesin', pidän kyllä monesta muustakin biisistä, mutta kokonaisuutena näin hyviä levyjä popin historiaan mahtuu aika vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.