perjantai 10. helmikuuta 2012

Emeli Sandélta vihdoin levy

Aivan sattumalta bongasin tänään että Emelin levy on tullut jo Spotifyyn. Alustavan julkaisupäivän piti olla 13.2 mutta ei tietenkään ole ensimmäinen kerta kun tuota kautta pääsee fiilistelemään levyä etukäteen.
'Our version of events' vaikuttaa nopealla kuuntelulla aivan loistavalta levyltä. Muutama aiempi akustinen veto mitä olin kuullut muista kuin 2011 parhaiden biisien listalle päässeistä 'Heaven' ja 'Daddy' raidoista, vaikuttivat hieman heikompitasoisilta. Levy on kuitenkin hyvin tuotettu ja biisien linja ei poikkea liikaa toisistaan, itselleni yhtenäinen kokonaisuus on hyvän levyn edellytys. Emelin upean äänen lisäksi järisyttävän kauniit melodiat toinen toistaan hienompine jousisovituksineen vanhojen breakbeat-rytmien päällä tekevät tästä ylivoimaisen kaunista kuunneltavaa.

Uusiksi suosikkibiiseikseni ovat ehdottomasti muodostuneet ihoni kananlihalle saavat 'Mountains', 'Clown' sekä surumielinen 'My kind of love'. Kuunnelkaa ja nauttikaa, ja ostakaa levy jos harrastatte sellaista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.