keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kiireinen päivä

Töissä on todella kiirettä, talvi- ja sairaslomien takia, mut fiilikset on koko ajan olleet hyvät. Viikonlopun Tukholman reissu alkaa kannatteleen kivasti. Mä todella tykkään matkustaa laivalla. Pääsee irtautuun arjesta, oon mainosmiesten uhri :) No ei vaan, oon pienestä asti matkustellut lukemattomia kertoja näitä Itämeren reittejä ja sitä kautta siihen on muodustunut sellainen tunneside. Laivalla pystyy ottaan rennosti, oleen vaan ja etenkin kesällä katseleen maisemia. Nyt tosin lähdetään hemmottelumatkalle, hyvää ruokaa ja rentoilua.Tänään tuli liikuttua aika tummissa vaatteissa, Conssit, H&M:n farkut, Dressmanin paita, Jack & Jonesin huivi, Selectedin takki ja Urban Excessin pipo.

Töitten jälkeen lähdin asioille keskustaan, aiemmin Levykauppa Äx:stä tilaamani vinyylit olivat saapuneet eilen. Olin tilannut kuudella eurolla vuoden 2010 'Monsters Of Popissa' näkemäni uusiseelantilaisen The Ruby Sunsin LP:n 'Fight Softly' sekä kahdella eurolla aiemmin täälläkin mainitsemani toisen Orbitalista tutun Hartnollin veljeksistä, Paulin soolosinkun jolla vierailee The Curen Robert Smith. Todellisia löytöjä molemmat, siis hintaansa nähden.

Kaupungilla kävin myös ruokakaupassa sekä vaihtamassa rahaa matkaa varten. Shoppailu ei edes ole nyt pääosassa mielessä, vaikka totta kai pikaisesti täytyy vaatekaupoissakin piipahtaa. Etsin tällä hetkellä itse asiassa erityisesti yhtä vaatekappaletta, mutta sitten näette jos löydän etsimäni :)

Tukholman matkalta toivon sen verran hyvää säätä että viitsisi ulkona kierrellä katselemassa Millennium-trilogian kuvauspaikkoja, sellaista nimittäin on suunnitelmissa.Kotiin päästyäni kokeilin ruuaksi jotain mitä en ennen ole tehnyt, broilerpiirakkaa. Olen tehnyt vuosien saatossa lukemattoman määrän erilaisia liha- ja kasvispiirakoita mutta en koskaan broilerista. Tällä kertaa käytin jääkaapissa olevat aurajuuston loput ja Oltermannia täytteeksi ja kyllähän siitä varsin mainiota tuli.

Reseptin voitte lukea täältä.Ennen matkaa tuskin ehdin enää tänne kirjoittelemaan. Huominen menee pakatessa, saatan käydä kyllä vielä parturissa, ja perjantaina lähden jo aamupäivästä reissuun. Kuvia matkalta on varmasti kuitenkin ensi viikolla luvassa.

Mukavaa viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Kiitos reseptin jakamisesta :) Hyvää reissua teille!

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä :) Taisit innostua tosissas kun eilen kerroin tosta ;)

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.