sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Noutoruokaa ja yön mustaa kahvia

Tällä kertaa viikonlopusta on riittänyt moneen. Tuntuu että on saanut jotain aikaankin, vaikka ei tullut lähdettyä Bigpoppiin kuten pohdiskelin perjantaina etukäteen.Haettiin tosiaan Hookista reilu annos siipiä mukaan perjantai-iltana ja vietettiin iltaa kaverin luona vauvan ja koiran kanssa. Järjettömän hyvältähän ne jälleen maistuivat, ei siitä mihinkään pääse. Viikonloppuisin kyllä kannattaa varautua soittamaan tilaus hyvissä ajoin, sillä ravintola on täyteen pakattu alkuillasta. N. 40 minuuttia joutui ruokaa odottamaan tilaushetkestä.

Loppujen lopuksi leffan katsominenkin typistyi sillä mitään mielenkiintoista uutuutta ei vuokraamoon ollut tullut. Päädyttiinkin siis katsomaan Voice of Finlandia joka todella kuuluu tällä hetkellä jokaisen perjantain rituaaliin. Sulokin kerjäsi pöydän vieressä koko ajan, olisi varmasti siivet maistuneet kovasti. Mutta eihän tuollaista tulista ruokaa voi koiralle antaa.Vauva nukahti heti kun autoon päästiin, kaveri nimittäin kävi viemässä mut vielä myöhemmin illalla Hannan luokse. Tavallaan siis saatiin hoidettua kaksi kärpästä yhdellä iskulla :)Lauantaiaamuna vihdoin saatiin aikaiseksi aloittaa seuraava, jo pari kuukautta suunnitteilla ollut projekti, eli itselleni joululahjaksi ostamani Twin Peaks-boksin katselu johon otsikonkin musta kahvi viittaa. Lauantaiaamuna katsottiin pilotti, illalla vielä ensimmäinen jakso, ja tänään toinen osa. Itselleni tämä on kolmas kerta kun sarjaa katson, mutta varsinaisesti vasta toinen kerta kun katson jokaisen jakson. Aikanaan 90-luvun alussa kun sarja tuli, en sitä oikeastaan seurannut säännöllisesti. Muutama vuosi sitten katsoin sitten koko sarjan alusta alkaen kokonaisuudessaan, ja kyllähän se on todella kaikkien arvostelujensa veroinen.Itseä viehättää sarjassa ennen kaikkea Twin Peaksin erikoiset ihmiset ja heidän kummallisuutensa. Juoni jää oikeastaan toissijaiseksi kun keskittyy seuraamaan asukkaiden edesottamuksia. Twin Peaksiin on saatu yhdistetyä sopivalla tavalla jännitystä, kummallisuutta ja komediaa. En olisi malttanut tänään jättää sarjaa siihen vaiheeseen, mutta sain kyydin kotiin ja täälläkin on tekemistä ollut joten loppujen lopuksi ihan fiksu ratkaisu. Toivottavasti päästään jatkamaan pian, sillä ensi viikonloppukin menee Tukholmassa.Eilen iltapäivällä piti hoitaa lottoaminen suuren jättipotin vuoksi ja kissoille ruokaa kaupasta, joten lähdettiin käymään ytimessä. Siinä samalla poikettiin ostoksille ja kahville (Hanna kaakaolle) Café Europaan. Se lämmitti mukavasti koska ulkona oli aika pistävä viima taas kerran. Saisi tämä talvi pikku hiljaa alkaa taittumaan, mutta nythän sitä lunta taas vasta on muutaman päivän sisään kunnolla lisää tullutkin. H&M:stä ostin Hannalle nämä pelkistetyn sievät ballerinat ens viikonlopun laivakengiksi :)Ruoka haettiin pitkästä aikaa taas Tay-do:sta Rongankadulta ja täytyy sanoa että taaskaan ei omassa annoksessani ollut valittamista, ilmeisesti Hannan kanaa ja ananasta-annoksessa ananas loisti poissaolollaan. Itse otin naudanlihaa ja vihanneksia, ja söin siitä vielä tänäänkin päivälliseksi. Jälkiruuaksi sain kuin sainkin laskiaispullia. Illalla tuli vielä melko hyvä elokuva telkkaristakin, Identity, jonka olen joskus aiemmin jo nähnyt, mutta en muistanut siitä enää juurikaan. Edelleen varsin kelvollinen mindtwisteri.

Tämä päivä on mennyt pyykkäyksen, Angry Birdsin ja siivouksen parissa. Onneksi iltaa on vielä reilusti, voi tsiläksoitua muutaman tunnin. Telkkarista tulee illalla vieläpä Anthony Bourdainia, eipä ole pitkään aikaan ollut parempaa viikonloppua.

2 kommenttia:

  1. Voi Suloa! Asemissaan anomassa sapuskaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai se on sen vakipaikka? :) Riipas kyllä sydämestä kun se vaan siinä nätisti oli ja odotti.

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.