keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Luolamies

Mitä tapahtuu kun teatterin johtaja taantuu?

Tuloksena on hykerryttävän hauska ja pisteliään osuva kuvaus miehen ja naisen välisistä suhteista. Teatterin sivuilta löytyvät videot eivät tee oikeutta tämän illan esitykselle. Riku Suokas eli ainakin tänään huomattavasti enemmän hetkessä, paljon rennompana ja vapautuneempana, ottaen yleisöönsä väkevää kontaktia. Siitäkin huolimatta että tämänkin runko oli täysin käsikirjoitettu, esitys muistutti hyvää stand-up-showta.Esitys oli TTT-klubilla, joka ehti välissä toimia hetken yökerho Locona ja tila mielestäni toimi juurikin tälläiseen esitykseen täydellisesti. Tulevaa Sami Hedbergin showtakin olemme menossa katsomaan Tivoliin juuri sen intensiivisen klubitunnelman vuoksi.

Luolamiehessä liikutaan koko ajan alkukantaisen ja nykyaikaisen miehen sielunmaisemassa ja tilanteet todellakin sekä naurattavat, että saavat hyväksyvästi tajuamaan sen miten me miehet oikeasti olemmekaan yksinkertaisia. Olkoonkin että naiset saavat tässä esityksessä kyllä tasapuolisesti takaisinkin :)

Kuitenkin loppujen lopuksi kaikille jää hyvä mieli ja itselle hienointa oli että komedian keinoin pystytään tuomaan oikeastikin tärkeitä asioita esille parisuhteen toiminnasta ja kumppanin ymmärtämisestä. Suosittelen tätä showta vahvasti kaikille. Hannalle tämä oli jo toinen kerta, itsekin lähtisin milloin vain katsomaan sen uudelleen!Eilen ystävänpäivänä käytiin syömässä American Dinerissa ja sen jälkeen suunnattiin Hannan ja kissojen luokse. Näin ihanan ystävänpäivälahjan sain (suurin osa on jo syöty tätä kirjoittaessa :) Itse ruoka oli aika tylsää, mutta mitä voi odottaa erikoistarjouksena olleesta ystävänpäivälautasesta jolla on ristikkoperunoita, pari kuivaa mozzarellatikkua, pari broilerinfilettä, sipulirenkaita ja McDonaldsin hampurilaisen tasoiset juustoburgerit.

Suosittelen vilputtömästi tilaamaan Dinerissa aina listalta, se kuitenkin on toistaiseksi vakuuttanut mut Tampereen parhaana burgerpaikkana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.