torstai 17. toukokuuta 2012

Suomi finaaliin!

Olipa jäätävä Suomi-USA puolivälierä. Hikoilin, tärisin ja kävelin ympäri kämppää, noin jännittävää Leijonien peliä en muista. Kun koko ajan ollaan yhden maalin päässä, ei edes viime vuoden finaali tee vertoja sille koska silloin maaliero oli huikea.

Lupasin että saatte kuittailla mulle koska en luottanut Leijoniin hetkellisesti. Nyt siihen todella on syytä, ja häpeän itseäni. Mutta lauantaina vastaan tulee Venäjä ja siinä ratkaistaan finaalipaikka. Uskon silti vielä todella vahvasti tämän päiväisen perusteella Suomen menoon loppupeleihin saakka. Venäjän peli on silkkaa taitokiekkoa, mutta siitäkin huolimatta erilaiset pelityylit voivat tilanteen ratkaista ja sen jälkeen vastassa lienee Ruotsi, aivan kuten vuonna 1995 ja 2011.

Ainoa mitä tästä nyt seurasi, on että en voi nauttia Ravintolapäivästä täysin suunnitelmien mukaan sillä peli alkaa jo 14.30 jolloin olen joko kotona tai baarissa katsomassa sitä.

 

Tänään on päällä ollut Carlingsin t-paita, Pull & Bearin farkut ja uusi, Designtorilta ostamani Melodican pipo.

EDIT: Veikkaukset ovat menneet kyllä täysin pieleen tänä vuonna. Ensin olin lähes varma että finaali pelataan Kanadan ja Venäjän välillä, ja sitten Suomi-Ruotsi. Ruotsi meni kuitenkin tippumaan joten Suomi-Tsekki on seuraava finaalipariehdokkaani.

1 kommentti:

  1. Ei se viime vuoden maaliero tullu ennen ku vasta vikassa erässä. Sittehän ne tuli melkein kaikki kerralla. Tasatilanteesta kun lähdettiin vikaan erään.

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.