maanantai 21. toukokuuta 2012

Reggaeta ja makkaraa

En ollut mitenkään tiedostanut että kesä on niin lähellä että Reggaeta ja Makkaraa alkaa taas Roosterissa joka maanantai. Ilmaista makkaraa ja hyvää musiikkia Tampereen parhaalla terassilla, eipä kauheasti harmita :)Bongasin tiedon vasta tänään, kiristin kesä-Tuntsani vireeseen, pumppasin kumit täyteen ja lähdin vähän niinkuin ex-tempore liikenteeseen.

Maanantaitahan kyllä vielä piisaa, mutta tänään livenä oli myös Raappana. Porukkaa oli paikalla huikea määrä, eipä paljon tullut mieleen että on maanantai kun terassille ei mahtunut edes istumaan ja sisälläkin seisomapaikan keikan aikana sai lähes perältä.

Raappana on vielä yksi harvoista suomalaisista reggaeartisteista joka ei ole pilannut omaa uraansa mun silmissäni. Jukka Pojasta olikin kirjoitettu hyvä pakina Karjalaiseen taannoin :) Pystyn hyvinkin allekirjoittamaan tämän vaikka Jukka Pojankin edellisestä levystä kovasti pidin, samoin 'Silkkii' -kappaleesta joka onkin uusimman levyn ainoa positiivinen poikkeus.Johtuen huonosta paikasta, en saanut kunnollisia kuvia pokkarillani keikasta ja samoin kävi videolle jonka kuvasin. Tai siinä syy ei niinkään ollut kaukainen sijainti, kyllähän zoomi toimii mutta kuvittelin että keikka olisi ulkona, niinkuin varmaan tarkoituskin oli.Ilta alkoi kuitenkin viiletä siihen malliin että keikka oli päätetty siirtää sisälle, ja tuolla uudemmalla Ixuksella kun ei saa minkäänlaisia keikkataltiointia ilman että ääni särkee aivan järjettömästi. Pitäisi aina muistaa ottaa keikalle vanhempi kamera joka on aina toiminut täydellisenä keikkavideotallentimena.

Tällä viikolla on tarkoitus käväistä siellä Eurooppalaisella ruokatorilla Hämeenpuistossa, mutta muuten ennen perjantaita aion ottaa iisimmin (lomalla viimeinkin ;) ) No ei, lomaan on vielä vajaa neljä viikkoa. Perjantaina sitten onkin Roosterin kolmevuotissynttärit!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyä! Ja yllättävän hyvässä kunnossakin. Ainoostaan takavanne on vähän kiero. Pitänee joskus viedä huoltoon kun näkee tarpeelliseks.

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.