torstai 31. toukokuuta 2012

Maakrapu vai merimies?

Oikea vastaushan on tietysti maakrapu joka rakastaa merta.

Lähdin tänään shoppailemaan, tarkoituksenani ostaa ensisijaisesti lahjapaperia kaverin valmistujaislahjaan huomiseksi. Tekisi mieli paljastaa mitä ostin, mutta odottakoon ettei yllätys paljastu :)No, kuitenkin, kävin siinä myös vaatekauppoja kiertelemässä ja innostuin katselemaan niin paljon vaatteita että unohtui se paperi kokonaan. UFF:ista lähdin etsimään farkkutakkia, mutta menekki on kuulemma nyt niin kova että kovinkaan paljoa niitä ei hyllyssä ollut. Yksi miesten ja kolme naisten. 

Kuten kuvasta näkyy, löysin sieltä kuitenkin merimieslakin! Voitokasta. Olen etsinyt moista pari vuotta eikä vastaan ole sellaista kävellyt. Ei tämäkään täysin vastannut sellaista mikä hakusessa on, on meinaan vähän liiankin hieno, mutta viiden euron hinta oli kuitenkin tarpeeksi houkutteleva. Farkkutakki on vielä haussa.Lakki tarttui siis mukaan ja sen jälkeen käväisin vielä viereisessä Jack & Jonesissa josta löytyi tämä mahtis raitapaita. Valitsin kolmevärisen, sillä se on mukavaa vaihtelua sinivalkoiseen.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Heh... turha "pröystäilevä" vaan, mut tottumiskysymys. Mä oon ettiny sellasta perus tummansinistä jossa nyöritkin on sinisiä.

   Poista
 2. jos häirittee nyörit liikaa ni vaiha näppäränä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi näppäränä. Sitä paitsi tollaseen lakkiin kuuluu kultaset narut. Se pitäs se lakki olla kokonaan erilainen.

   Poista
 3. hei seilori, tässä sulle haastetta: http://www.olivialehti.fi/nelliinan-vaatehuone/2012/06/11-kysymysta/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nöyyyyyy! Mä oon niin huono näissä :)

   Ai niinku Hello Sailor! :)

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.