lauantai 19. toukokuuta 2012

Boys are back in town

Tarkoitus oli mennä korkkaamaan terassikausi mutta oli niin pirun kylmä että ei sitä vaan pystynyt. Kyllä me Roosterissa kuitenkin piipahdettiin, sisätiloissa tosin.

Grooveen piti mennä seuraavaksi, mutta me oltiin niin aikaisessa että eihän se ollut edes auki. Onneksi Ylä-Ale oli :)Lähdettiin kuitenkin syömään välissä, ja kun Zarilloon menee, pitää ehdottomasti ottaa tequilat. Tästä voisi tulla ihan kunnon traditio :)Kaveri tilasi Macho Burgerin ja itse otin BBQ Burgerin. Zarillon ruokaa ei kyllä voi mitenkään moittia, erityisesti kun se on niin edullinen mesta, burgeritiistai tai ei. Ruoka oli todella hyvää ja varmasti tulin täyteen kun en taas meinannut ensin jaksaa edes ruokaani syödä. Tästä on tullu kiusallinen tapa.Tässä välissä mentiin uudelleen kolkuttelemaan Grooveen, ja olihan se auki, mutta kun ei siellä ollut asiakkaita niin vähän tylsäksi meinasi käydä. Onneksi kalja oli edullista.

Tyhjä baari kävi kuitenkin hyvin nopeasti tylsäksi joten lähdettiin tarkoituksena mennä Minibaariin vetäisemään Holy Diverit. Päivän isoin pettymys kohtasi meidät kuitenkin sillä niiden myynti on lopetettu. Jumaliste, niiden takiahan tuolla tuli käytyä.

Ei sitä sitten tullut sinne edes jäätyä vaan mentiin seinän taakse Europaan pelaamaan Yatzyä. Europa oli ainoa paikka Ylä-Alen lisäksi jossa edes oli yhdeksän jälkeen paljon ihmisiä. Mua harmittaa että illan aloittaminen on siirtynyt niin myöhään että alkuillasta, jopa perjantaina, kaupunki on lähes tyhjä.Lopulta päätettiin aikaisessa vaiheessa lähteä kämpille takaisin laulamaan Singstaria, jo ennen yhtätoista. Siinä matkalla kuitenkin käytiin vielä lähipubissa vetämässä bisset ja shakkia. En ollut pelannut shakkia varmaan lähes 15 vuoteen ja heti voitin :) Ehkä osittain kaverin vinkkien ansiosta, mutta vasta pelin ratkaisua nopeuttaaksemme.Kaiken kaikkiaan oli jees ilta, pidempäänkin olis voinut jatkaa mutta tulipa ainakin nukuttua paremmin kuin normaali baari-iltana.

Olen tässä aivan juuri lähdössä kohti keskustaa ja Ravintolapäivää. Ja tietenkin kannustamaan Leijonat voittoon Venäjästä!

2 kommenttia:

 1. hei, voisitko spoilaa Diktaattori leffan juonen mahd. tarkasti ees tänne kommenttiboxiin? :) Tuli vähän huijattuu, et meen kattomaan sen, mut aika loppu kesken ja pitäs saada jotain juttuu siitä kaverin kanssa. Ja muuten hyvä blogi (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos kommentista. IMDB:ssä olis juonikuvaus leffasta jo valmiina, toivottavasti riittää niin ei tarttis ite alkaa runoileen :D

   http://www.imdb.com/title/tt1645170/synopsis

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.