lauantai 12. toukokuuta 2012

Museoiden Yö ja Designtori

Toissapäivänä olin katsomassa Suomen pelin poikkeuksellisesti baarissa, eilen oli taas melkoinen koti-ilta kisojen parissa. Kaljaa, tequilaa ja Vodka Russiania tuli kumottua sen verran että pikkasen jomottelee.

Apu löytyi kuitenkin lähikaupasta, Pommaccia ja Dajm-levy, ja Suomen tappiosta huolimatta onneksi Venäjä voitti Ruotsin, oli mahtava kannustaa loppuillasta Venäjää arkkivihollistamme vastaan :)



On aika mahdoton mennä sanomaan mikä on lempisuklaatani, etenkin kun Fazerin Sininen haukkaa aika ison osan siitä. Toisaalta Fazerin keltainen levy jossa on kokonaisia hasselpähkinöitä on sekin tolkuttoman hyvää. Silti Maraboun Dajm-levy vain yrittää horjuttaa Fazerin johtoasemaa :)



Ajattelin ottaa aamun iisisti, Pommacista ja suklaasta huolimatta, jotta jaksaa illan kiertää ympäri keskustaa.

Museoiden Yö alkaa kuudelta ja kierrettäviä paikkoja on paljon. Ainakin Lenin-museo, Muumilaakso, Näsilinna, Rupriikki, Werstas ja Vapriikki kaikkine erillisine museoineen on käytävä läpi. Erityisesti kiinnostaa Näsilinna jossa en ole koskaan käynyt. Onneksi museobussi kuuluu hintaan ja jotkut etapit voi kulkea mm. vuoden 1957 turistibussilla! Lopuksi on hyvä jäädä kiertämään Vapriikissa järjestettävään Designtoriin.



Päivän asuna on Pull & Bearin farkut, Topmanin paita, H&M:n lakki ja uudet retrolasini. Tuli aika taidekriitikko-olo noissa laseissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.