tiistai 15. heinäkuuta 2014

Tampereen terassilaivat osa 2

Tässä tulee toinen osa. Kirjoittelin aiemmin tänä kesänä Ratinan suvantoon rantautuneista terassilaivoista, ja nyt vuorossa on Players Boat, eli M/S Kimalle. Tämä laiva eroaa edellisestä siinä, että se todella on oikea laiva moottoreineen päivineen, vaikka ei risteilyitä teekään.

Myös Players Boat sijaitsee stadionin rannalla, kuitenkin lähempänä Laukonsiltaa, kuin Little Joe, joten sinne on keskustasta helpompi mennä. Sillan yli ja olet melkein jo perillä. Laiva itsessään on huomattavasti pienempi, mitä moni muu näistä suvannon laivoista, mutta täällä tilaa on jatkettu myös ponttooneilla kelluvalle terassille. Läpikulku sinne tapahtuu kuitenkin laivan kautta. Täällä tuntee olevansa laivalla, sen verran suvannon laiva- ja veneliikenteen aallot laivaa keinuttavat.

Sisäänkäynnin yhteydessä on baaritiski, mutta laivan yläkannella on muutamia pöytiä ja tuoleja, joista kaikkein makein on keulassa sijaitseva sohvaryhmä.

Laivalla on usein myöskin joko deejii-vetoista- tai livemusiikkia, joten Players Boat panostaa enemmän nimenomaan viihteeseen kuin ruokaan. Toki ruokaakin täältä saa, sillä monena iltana viikossa terassin puolella on hiiligrilli kuumana, ja tarjolla on yleensä parikin vaihtoehtoa.

Käynnin ajankohtana menossa oli kuitenkin Wednesday Waves, ja musiikki housea, meininki sopivan leppoisa mieluiten musiikin kuunteluun ja juomista nautiskeluun, kuin syömiseen.

Jos Little Joea voi suositella ruokapaikaksi, niin tietynlainen uutuuden karheus tekee siitä kuitekin jollakin tavalla kolkon ja kankean. Sen sijaan Players Boatissa on oikeaa sisävesilaivan tunnelmaa, ja sen kannella on viihtyisää istua juomia nauttimassa. Myös hinnat, vaikka omaan makuuni tyyrimmän puoleen kääntyvätkin, ovat kohtuullisemmat kuin Restamaxin paatilla. 0,33l olut maksaa 4,90€ ja 0,5l 6€. Täällä oluen saa myöskin lasituopista, joka on aivan olennainen asia, josta pisteet irtoavat Players Boatin hyväksi.

Kaikenlaista musiikkia on luvassa koko heinäkuun, ja varmasti pidemmällekin. Kaikki aikataulut löydät TÄÄLTÄ.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.