maanantai 7. heinäkuuta 2014

Go with the Flow

Oijoijoi minkä julkistuksen Flow Festival teki perjantaina. Röyksopp ja Robyn tulevat yhteisellä Do It Again -kiertueellaan Suvilahteen! Tätä odotan nyt ehdottomasti eniten :n keikan lisäksi. Röyksopp oli kolme vuotta sitten festivaalien yksi ylivoimaisesti parhaista liveistä, ja tietysti pitkän linjan diggarina lämmittää mieltä päästä näkemään heidät uudelleen. Etenkin nyt, kun mukana on viime vuosina varsin vakuuttavaa musiikkia itsekin tehnyt, ja yksi Ruotsin kirkkaimmista elektronisen popin tähdistä. Kiertueen show lienee YouTubesta näkemistäni klipeistä ja tästä Helsingin Sanomien Nyt -liitteen jutusta päätellen myöskin melkoinen spektaakkeli.

Uudet 'Do It Again EP':n aikaiset biisit ovat nekin hyviä, mutta mitä näiden molempien yhteistyön hedelmiin tulee, on muutama vuosi sitten 'Junior' älpyllä ilmestynyt 'The Girl And The Robot' ehdottomasti heiltä terävintä kärkeä. Toivottavasti, enkä näe miksi ei, sekin kuullaan elokuussa Helsingissä.

Kolmaskin Flow'hun saapuva bändi, Ballet School julkaisi myös uuden sinkun pari viikkoa sitten. Vaikka bändin nopeammat kappaleet kuten 'Ghost' ja 'Yaoi' ovatkin eniten mieleeni, niin näissä hitaammissa biiseissä on ihan omanlaisensa tunnelma. Eihän tästäkään voi muuta kuin tykätä, odotan kyllä erityisen paljon tätäkin keikkaa.

Muista myös tsekata päivitetty Flow -soittolistani Spotifystä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.