keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Muotoja ja kuvakulmia

Vielä riittää matskua yhteen kuvapostaukseen Saksan matkalta. Kuvia kylläkin tuli otettua reilusti enemmänkin, yhteensä liki 400, mutta ei kai kellään riitä mielenkiintoa sellaista määrää niitä selata :)

Kuten olen useasti ennenkin maininnut, mua varten ei tarvitse olla mitään järjestettyjä turistikierroksia tai kuuluisia nähtävyyksiä, jotta nautin matkoistani. Visuaalisuus ja mm. arkkitehtuuri kiehtoo, yksi niitä mitä minusta tulee isona -ammattejakin mulla oli lapsena nimenomaan arkkitehti. Katselen mielelläni erilaisia rakennuksia ja muotoja, näen asiat usein eri kantilta kuin keskiverto turisti. Monesti on myös niin, että jokin asia ei ole edes suunniteltu näyttävän mitenkään erityiseltä. Voi olla, että vasta erilaiset omat näkökulmat tekevät katsojan silmissä sen teoksen valmiiksi. Ja aina sitä ei edes pysty taltioimaan kameralla, useimmiten kyllä pystyy.

Niinpä koska minua inspiroivat pienet yksityiskohdat, kuvailinkin muutamia jänniä rakennuksia, niihin maalattua taidetta ja arkista jokapäiväistä taidetta myös Kölnissä. Niistä räpsyistä muodostuu tämän postauksen ydin.

Seuraava matkakin on nyt varattu. Tein lopullisen päätöksen juuri tänään, mutta siitä myöhemmin lisää.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.