keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Komento Bryggalla

Näin tietävät kaikki kunnon merikarhut. Bryggalla kun tarkoitetaan laivan komentosiltaa.

Entisen 101 Beersin tilalle lähelle Pyynikintoria rantautui talvella uusi tulokas, Brygga streetbar. Ketjulla on entuudestaan pari baaria Lahdessa, mutta sen ulkopuolella tämä on ensimmäinen laatuaan.

Itse tuli pistäydyttyä kuitenkin oluella vasta hetki sitten. Tuo sijainti on hieman syrjäinen, mikä osaltaan saattaa vaikuttaa siihen, että samalla liikepaikalla pubit ovat vaihtuneet suhteellisen usein. Toisaalta kulman takana oleva Pyynikintorin Tuoppi on tietysti klassikon asemassa, mutta vetää kyllä täysiä tupia päivästä toiseen.

Harmillista tietysti, että keskustan vetovoima ei tänne yllä, sillä tämäkin on varsin mukava paikka satunnaiseen istumiseen. Toivottavasti Brygga jaksaa kuitenkin porskuttaa, ja asiakkaathan sen tietysti ratkaisevat.

Sisustus on erikoinen yhdistelmä Ikean huonekaluja ja graffiteja. Ajatus on varmasti ollut tarjota jotain erilaista, ja kyllähän tuo ihan kiva paikka on. Kuten edeltäjässänsäkin, on täällä laaja valikoima pienpanimoiden oluita ja muita lähituotteita. Juomien ohella sieltä saa viikonloppuisin myös pientä tapas -tyyppistä purtavaa. Ruuat valmistaa ja toimittaa Hella & Huone Deli. Kun tuolla suunnalla liikkuu, kannattaa poiketa ainakin yhdelle!

Mulla on edessä taas pitkä viikonloppu, kun perjantaina on talvilomapäivä. Ihan pieni ex-tempore retki tuli sinne buukattua, mutta ei kesälomaankaan enää pitkälti ole, ja silloin pääsee taas matkustamaan siivillä. Yhden viikon pidän kesäkuussa ja loput heinä-elokuussa, jolloin tietysti on myös mm. Blockfest ja Flow Festival.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.