maanantai 5. toukokuuta 2014

Ihana Uhana

Vaikka kelit ei olleet eilen mitenkään mairittelevat, räntää ja vettä vihmoi taivaalta ja ilma tuntui kolealta, melkein syksyiseltä, lähdin silti käymään Pakkahuoneella ja Klubilla Designtorilla.

Keväästä ei siis paljon ollut merkkejä ilmassa, vaikka toukokuu on jo lähtenyt vauhdilla käyntiin. Onneksi sisällä kuitenkin tarkeni :) Minä suuntasin oikopäätä Uhana Designin myyntipisteelle katsomaan, josko kevät/kesä 2014 mallistossa olisi jotakin uusia kivoja printtejä. Ja olihan niitä!

Eniten kaikista olisin halunnut tuon lastenpaitoihin suunnitellun kipparinallen karkkeineen ja jädeineen, mutta se on vain lapsille, höh. Samaa printtiä saa myös kassina, mutta kun rosvokissa ja rosvokarhu mulla jo on, jätin kassit tällä kertaa ostamatta. Sen sijaan toiseksi paras kaikista oli kyllä tuo metsäpaita, jonka sitten valitsin.

Muuten ei mitään tarttunut matkaan. Kuolasin kyllä Roots Cultural Movementin pisteellä samaa "kalastajantakkia" pitkän aikaa, mikä White Trash Diseasen Natallakin on, mutta en raaskinut sitä edes Designtori-alennuksellakaan hankkia. Siitä piti 170 euron hintalappu vieläkin huolen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.