maanantai 26. toukokuuta 2014

Kadotettu kulta

Eipä tullut Suomelle taaskaan MM-kultaa. Tällä kertaa syynä ei kuitenkaan ollut oman joukkueen paskuus, vaan aivan käsittämätön tuomarilinja. Leijonien nousu kohti huippua alkoi torstain puolivälierästä Kanadaa vastaan, ja oli pelkästään nousujohteista jyrkässä linjassa siitä lähtien.

Sunnuntaina tuomarien viheltämättä jättämiset ja toisaalta Suomea kohtaan vihelletyt äärimmäisen helpot rangaistukset ratkaisivat todennäköisesti koko pelin, sillä Venäjän pelaaminen loppuottelussa oli aivan surkeaa. Tuomarit tekivät finaalista farssin, ja mestaruus ei ehkä koskaan ole ollut pelillisesti niin lähellä näin suurta jääkiekon jättiä vastaan, kuin se vielä kahden ensimmäisen erän aikana oli.

Lopulta se selkäranka katkesi, eikä asialle vain voinut enää mitään. Oikeus ei tänä vuonna voittanut, eikä tuomarien lahjontaepäilyt ja Venäjän päävalmentajan sääntörikkomukset omalta osaltaan näistä kisoista aivan puhdasta makua jättäneet. Iltasanomien Videotuomarit summaavat koko kisat Suomen osalta, ja oikeastaan kiteyttävät kaikki olennaiset faktat eilisestä pelistä tällä videolla. Nuff said, ensi vuotta kohti!

Kuva: Naurunappula


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.