keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Pala Meksikoa Hämeenpuistossa

Vaikka mun viikonloppupostauksessa oli jo nytkin paljon asiaa, niin ihan kaikesta viime viikonloppuun mahtuneesta en vielä edes ehtinyt kirjoittaa. Toisaalta ajattelin, että tämä ansaitsikin tulla kirjoitetuksi ihan omana juttunaan. Kävin siis vihdoinkin sunnuntaina lukijasuosituksen (kiitti Ryde! :) ) perusteella myös testaamassa Hämeenpuistoon alkukesästä parkkeeranneen Don Taco -tacovaunun.

En tiedä miksi olin tämän siivonnut muiden ravintolakäyntien vuoksi taka-alalle, vaikka olin keskustellut tästä sekä työkaverini, että Chef Santerin kanssa, jotka molemmat olivat ruokiin olleet tyytyväisiä. Vuosaran Santerin kanssa juteltiin tästä muistaakseni Ravinteli Huberissa käydessämme, hän kun oli heti tuoreeltaan jo ehtinyt herkuttelemaan tacoilla. Don Taco aukesi toukokuun alkupuolella.Ja kyllähän se oli hyvää! Lopputulos oli osiensa summa, raaka-aineet maistuivat erikseen ja yhdessä. Itse päädyin valitsemaan lihataco-setin ekstrajuustolla, valitsin kastikkeiksi tacoihin Guacamolen ja Mango-Habaneron, nachoille Asada-salsan. Kasvissyöjäystäväni otti papuversion, ja kieltämättä pieni annoskateus mulle iski, etenkin Bandera-salsa tuoreiden kasvisten ansiosta näytti todella hyvältä. Onneksi kesää on vielä jäljellä ja tuonne ehtii uudelleen.

Jos jotain pientä kritiikkiä annoksista on sanottavaa, on sitä niiden koosta. Tacot itsessään olivat melko pieniä, ja kolmen tacon setti on kuitenkin heidän isoin annoksensa. Pikkunälkään se oli kuitenkin varsin riittävä, mutta ei se ihan mahaa täyttänyt, väliin mahtuisi enemmänkin tavaraa. Tämän pohjalta yksittäisten tacojen ostaminen ei tulisi edes mieleeni. Myöskin pieni miinus siitä, että settiin ei voi miksata tacoja eri täytteillä, vaan kaikki kolme on oltava samaa sorttia. Ehkäpä ensi kerralla pitää ottaa kolmen tacon setin lisäksi vielä yksi tai kaksi ekstratacoa, niin saa enemmän variaatioita, ja mahankin täyteen.

Tästä huolimatta suosittelen Don Tacoa kokeilemaan, jos tälläinen ruoka ylipäänsä maistuu. En huomannut käydessäni kysyä, että miten pitkään koju on vielä pystyssä. Kyseessähän on kuitenkin poikien kesätyö, joten aukiolot kannattaa tarkistaa Don Tacon Facebookista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.