perjantai 26. heinäkuuta 2013

Viikon ruokakuumotukset

Viikon huippusää näyttää rakoilevan, hiukan näkyy synkkiä pilviä horisontissa. Tänään nimittäin lupaa pientä sadekuuron mahdollisuutta, no iltapäivä näyttää miten on. Tarkoitus olis alun perin ollu lähteä vähän pussikaljottelemaan puistoon ja mennä sitten syömään.

Oikeastaan tätä päivää olen tältä viikolta odottanut eniten juuri syömisen takia. Tajusin nähkääs tossa loman lopulla, että mitä mun elämästä puuttuu juuri nyt. Ja vastaus siihen on Hookin siivet. Voi hitto sentään, kun en oo käyny ties miten pitkään aikaan siivillä, nyt sitten oon tota ajatusta kuolannut jo monta päivää. Päätettiin kuitenkin, että mennään vasta tänään, perjantain kunniaksi. Onneksi jos puistoilu ei onnistu, siiville kuitenkin pääsee, joten ei kaikki niin huonosti ole :)

Myös Flow Festival julkaisi eilen kaikkien festivaaleilla ruokaa tarjoavien ravintoloiden festarimenut. Huh huh, että taas saa jo valmiiksi kuolata noita listoja. Tosiasia taitaa silti olla, että jumitun jälleen, kuten joka vuosi, tilaamaan safkani parista tietystä hyväksi havaitusta myyntipisteestä.Näin varmaankin on myös tänä vuonna, sillä The Tasty Dogsin (joka vei voiton jo viime vuonna) lisäksi Fafa's näyttäisi laajalti kehuttujen falafeliensa ja tän kesän uutuussuosikikseni muodostuneen hummuksen ansiosta nousevan vahvaksi haastajaksi. Street Gastro kolkuttelee kärkisijoja yhtenä uusista tulokkaista, ja myös vanha tuttu New York Ninja vakuuttaa menullaan. Sushikin tietysti maistuisi. Hotelliaamiaisella tietysti jaksaa pitkälle päivään, mutta illalla makuaisteja hemmotellaan. Festivaalina Flow on ruokatarjonnaltaan ainutlaatuinen, sen verran monipuolista ja herkullista ruokaa siellä on tarjolla. Tavanomaiseen ei tarvitse tyytyä, eikä sitä kyllä ole tarjollakaan. Lihapullapannua tai makkaraperunoita sieltä ei saa :) Postauksen kuvat on otettu Flow'n nettisivuilta.

Mutta jotta ei menisi pelkäksi ruokaherutteluksi, niin loppuun hiukan musiikkiaiheista turinaakin. Hehkutin tätä biisiä jo kesäkuun alussa, mutta lomien takia ei tullut seurattua musiikkijulkaisuja niin ahkerasti. Niinpä bongasin vasta viime viikolla, että musiikkivideo oli tullut kokonaisuudessaan YouTubeen.

Albumin ilmestymisajankohdasta en ole onnistunut löytämään mitään tietoa. Niinpä tässä vaiheessa on tyytyminen näihin rippeisiin mitä tarjolla on, Spotifyä ja YouTubea. Tässä siis 'Music Is Life'.


2 kommenttia:

 1. Kai olet käynyt Hämeenpuiston Don Tacossa? Jos et, niin hopi hopi.
  https://www.facebook.com/dontacofin?fref=ts
  http://dontaco.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kyl myöntää, et on jääny. Puhuttiin siitä työkaverin kanssa jo heti tuoreeltaan kun kärry aloitti. Pitänee pistää uudelleen harkintaan.

   Mä oon noiden meksikosettien suhteen vähän varovainen, kun kotona saa tehtyä pirun hyvää texmexiä. Aitoo meksikolaista en kyllä oo syönytkään.

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.