sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Back to Budapest

Takaisin Suomessa ollaan. Matkakohde ei siis ollut Berliini, tai mikään muukaan kuin jälleen Budapest. Toinen kerta kaupungissa jätti vielä vahvemman tunnejäljen sinne, kuin ensimmäinen kerta. Tähän visiittiin kun mahtui niin paljon sellaisia asioita, jotka ovat lähellä sydäntäni, erityisesti kulttuurillisesti. Asian voisi jäsennellä siten, että viime vuonna ihastuin, ja tänä vuonna rakastuin tuohon kaupunkiin. Lisäksi tavattiin unkarilaisia tuttuja vuosien takaa, mikä oli aika fantastista.

Kaupungin eri puolia ja kerrottavaa riittää niin paljon, että palaan niihin vielä erillisten postausten kautta. Ensimmäisessä postauksessa tulee enemmän turistikuvia ja kaupungin kaunista arkkitehtuuria, myöhemmin vähän syvällisempää sisältöä baareista, ruuasta ja musiikistakin. Mukava olisi tietysti välillä matkustaa muuallekin, mutta niin kauan kuin tuo kaupunki on suoraan Tampereelta saavutettavissa kahdessa ja puolessa tunnissa, tiedän palaavani sinne vielä uudelleenkin.

Kesälomaa on vielä viikko jäljellä, mutta loppuloma menee jo kotikaupungissa. Heti eilen reissusta tultuani lähdin Klubille Hang The DJ:hin, tänään olisi tarkoitus mennä katsomaan Sophia Coppolan uusi elokuva 'The Bling Ring'. Huomenna on taas Reggaeta ja Makkaraa ja ensi viikolla muutenkin taas paljon ohjelmaa kun kaikki vanhat tutut saapuvat kaupunkiin Tammerfestien ansiosta. Itsellä ei ole tarkoitus mennä keikoille, mutta kaupungilla tulee kyllä varmasti hengailtua.


2 kommenttia:

  1. Uujea! Miullois suunnitelmissa lähtee käymään Budapestissa syksyllä, joten jään innolla oottamaan menovinkkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno homma! Mä uskoisin et oot kyllä tyytyväinen mitä tuolla hihassa on vielä varattuna ;)

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.