sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Halloumiburger

En kai olis burgerifanaatikko, jos lähes joka päivä niistä harvoista kotipäivistä, mitä tähän lomaan on siunaantunut, ei tulisi tehtyä jos jonkinlaista burgeria ruuaksi :) Kävin päivällä vaihtamassa matkavaluuttaa ja törmäsin työkaveriin kaupungilla. Sen verran mahtavan ilman oli laittanut, että lähdettiin siltä seisomalta Roosterin terdelle nauttimaan kesäpäivästä. Muutama olut ja lonkero siinä tuli kumottua, taisin vähän ottaa väriäkin.

Instagrammista on voinut bongata varsinkin erilaisia virityksiä kanapihveistä viime viikkoina, mutta tänään tuli tehtyä sen verran erilaisempaa settiä, että se ansaitsee ihan erityismaininnan.

Lähikaupassa sattui olemaan halloumi tarjouksessa, ja siitä se ajatus sitten lähti. Pakastimessa oli lisäksi entuudestaan Reissumiestä ja porkkanapihvejä, joten päätin kokeilla tehdä tällä kertaa rukiista halloumiburgeria. Näiden lisäksi laitoin väliin tuoretta kurkkua, salaattia ja tomaattia. Kastikkeiksi tuli ihan tavallista majoneesia, Caesar-salaatinkastiketta ja ketsuppia. Lopputuloksena oli varsin tasapainoisen makuinen purilainen, ristikkoperunat kruunasivat aterian.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.